Mustafa Koç
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Arkadaslar net speedin bana saglayabilecegi internet bu kadar.
Benim almak istedigim paket de bu. Soyledigi interneti verirler mi bi sikinti yasarmiyim?
Altyapı yüksek ihtimal TTnet'e ait şuan kullanıyorsan eğer vdsl kullanıyorsan ve hız değerlerin ve ping değerlerin iyiyse netspeed veya millenicom sorun yaratmaz.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim almak istedigim paket de bu. Soyledigi interneti verirler mi bi sikinti yasarmiyim?
İlk defa baglatacagim eve bilmiyorum hicAltyapı yüksek ihtimal TTnet'e ait şuan kullanıyorsan eğer vdsl kullanıyorsan ve hız değerlerin ve ping değerlerin iyiyse netspeed veya millenicom sorun yaratmaz.
O zaman geçin altyapınız kötüyse başka altyapıa geçersiniz taahhütsüz zaten.İlk defa baglatacagim eve bilmiyorum hic
bende 2 gün sonra netspeede geçmiş olacağım 35mb/3mb uploud aldım cs de falan pingim maks kaç olurO zaman geçin altyapınız kötüyse başka altyapıa geçersiniz taahhütsüz zaten.
Ping değerlerini tahmin edebilmek imkansız.Eğer TTnetten geçtiysen TTnette vdsl kullanıyorsan aynı ping değerlerini alırsın.bende 2 gün sonra netspeede geçmiş olacağım 35mb/3mb uploud aldım cs de falan pingim maks kaç olur
ttnette adsl kulanıyordum fakat bu yeni geçtiğim vdslPing değerlerini tahmin edebilmek imkansız.Eğer TTnetten geçtiysen TTnette vdsl kullanıyorsan aynı ping değerlerini alırsın.
Adsl de hız değil ping değerlerin nasıldı.ttnette adsl kulanıyordum fakat bu yeni geçtiğim vdsl
75-100 arası gidip geliyorduAdsl de hız değil ping değerlerin nasıldı.
Net yorum yapmak istemem o yüzden gelince değerleri test edin.75-100 arası gidip geliyordu
Ne kadar oluyor indirim knk?Geç bence. Bende aynı paketi kullanıyorum memnunum. Müşteri temsilcisi de var. Bir sorunda ararsın.5MX2RD bu kodu söylersen arkadaşlara 12 ay indirimli kullanırız sende bende.
millenicom da iyi diye biliyorum. o fiyatlara yüksek hızlar sağlayan paketleri vardı.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle