türknet müşteri hizmetleri

Reaksiyon skoru
26
türknetten ınternet aldım 35mpbs paketim var ama steamden 200kb ile indirme yapıyroum ve türknete ulaşamıyorum direk ulaşabilceğim bir telefon numarası vs varmı vede sizce türknet kullanılırmı kapatmalımıyım berbat bir müşteri hizmeti Var hatta berbatı geç müşteri hizmetleri yok

türknetten ınternet aldım 35mpbs paketim var ama steamden 200kb ile indirme yapıyroum ve türknete ulaşamıyorum direk ulaşabilceğim bir telefon numarası vs varmı vede sizce türknet kullanılırmı kapatmalımıyım berbat bir müşteri hizmeti Var hatta berbatı geç müşteri hizmetleri yok
hahahaha.
first time ?
TürkNet Farkı.
Panelden destek kaydı oluşturabilirsin.

musteri hizmetleri ve türk net mi? aman aman püh püh
reis gecmis olsn ulasman zor

internet hızı iyi olsa kapatmıycagım ama bu gıdısle kapatcam gibi gözüküuo sizce ne yapmalıyım
Eğer bütçen varsa Türk Telekoma geçebilirsin.
Altyapın ne kadar destekliyor ?

altyapım 75 mbps şu anda 35 kullanıuyorum ama aldıgım hız 1 ile 3 mbps arası steamden oyunu 200kb ile indiririyorum
tamam o zaman bütçen varsa türk telekom'dan 50Mbps internet alabilirsin.
bu kampanyaya bak derim. Ek olarak erişim ücreti vb. ödemiyorsun ve güzel tarafı Türk Telekom'un oyun platformu playstore.com adresinde geçerli her ay ücretsiz oyun ve bir kerelik 100Tl cüzdan kodu veriyorlar.
Gayet iyi bence.
Not: arkadaşımın altyapısı da 78Mbps destekliyordu o da TürkNetten buna geçti kendisi gayet memnun. Hatta O tek seferlik 100TL Cüzdan kodu ile playstore.com üzerinden Steam cüzdan kodu aldı ve parasını steam'de de kullanabiliyor. Bayağı bir avantajlı bence .d

75 kablo net nasıldır
Güzel sadece saat 19:00 la 24:00 arası intenet hızı düşüyor kampanya nedeniyle onun dışında sıkıntısız sorun olursa sorabilirsin ama altyapısı olması lazım kullanabilmen için

Geri