1500 TL'ye dağ bisikleti önerisi

1500 lira bütçem var çok az üstüne çıkabilirim eğer hidrolik disk fren ve basmalı vites sistemi olursa sevinirim
2. elini bile o fiyata bulamazsın ama salcano ng 777 tavsiye edebilirim yada kron xc150 filan

Shimano ürünü olan bisikletlere bakabilirsin.

2. elini bile o fiyata bulamazsın ama salcano ng 777 tavsiye edebilirim yada kron xc150 filan
Hocam ng 650 kullanıyorum zaten ng650 üstü bir model istiyorum bütçem 2500e kadar çıkabilir piyasa malum

Hocam ng 650 kullanıyorum zaten ng650 üstü bir model istiyorum bütçem 2500e kadar çıkabilir piyasa malum
ng 650 şuan iyi para ediyor satsan iyi bi şey bulursun sıfır takıntın yoksa eğer letgodan vs ürün kovala

https://www.bisikletcim.com/salcano-ng-350-v-26-jant-bisiklet bunun kırmızısını öneririm bende kırmızısı var istediğin her şeyi karılar bence 27 vite sispansiyon kitlemeyi falan direksiyondan yapabiliyorsun ve çok güzel bisiklet
Hocam 27 vites biraz eskide kaldı bizzat denedim 27 vitesin aynakolu 3 dişli olduğu için çok ağır ben kendi bisikletimi taşırken zorlanıyorum denediğim bisiklet tüy gibiydi ikisininde kadrosu alüminyum denediğim bisiklette hidrolik fren olmasına rağmen çok hafifti aynakoldaki dişli sayısı bence 2 yada 1 olmalıdır

2013 versiyon var bende mavi renk hocam :) ng 650 özel üretim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede var sence nekadara satirim?
2013 modellerin fiyatını bilmiyorum ama sahibindende 1 ilan var 550 tl ye koymuş oda hasarlı seninkinin durumunu onla kıyaslayıp daha iyi durumda ise fiyatın daha üstüne koy

2013 modellerin fiyatını bilmiyorum ama sahibindende 1 ilan var 550 TL ye koymuş oda hasarlı seninkinin durumunu onla kıyaslayıp daha iyi durumda ise fiyatın daha üstüne koy
Sifir 2 teker krom tekerleklek var hasarı felan da değil ozaman 700e koyuyum ozaman ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,264
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri