M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,167
bütçe ?Hocam bana sağlam pişman olmayacağım bir bisiklet önerir misin özelden veya buradan farketmez bana ihtiyacın olan bilgileri söyle vereyim
bütçe ?Hocam bana sağlam pişman olmayacağım bir bisiklet önerir misin özelden veya buradan farketmez bana ihtiyacın olan bilgileri söyle vereyim
Arkadaşlar Selam!
Güzel bir dağ bisikleti arıyorum.
Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum.
Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef.
Şuan hali hazırda alacağım bisiklete zamanla yükseltmeler yapacağım zaten sadece bütçe olarak açılamıyorum fazla.
-Kitlenir maşa şart, bir de güzel bir hub sesimiz olsa harika olurdu ama bu bütçeye olmayacağını biliyorum.
-Kesinlikle Tourney set istemiyorum.
-Boyum uzun ve kalıplıyım. Bu sebeple kadro büyük olmalı jantlar 29 olmalı. 27.5 olacaksa kadro büyük olmalı.
-Mekanik değil Hidrolik disk alacağım.
-Markaya göre değişebilir. Yani güzel bir scott'u mekanik disk alabilirim ama Carraroyu almam.
2. el alacağım sarı sitede ki ilanlardan ilginizi çekenleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bütçem 15.000. Bir Mtb almak için bu bütçeyi kendimce yeterli buluyorum.
Enduro alacak alsam bu bütçe çok daha farklı olurdu.
Önerilerinizi bekliyorum...
20-25 ama bombastik bir bisikletse belki 30 dağ bisikleti arıyorum bu arada yaşadığım yerin yollari bozuk arazi gibibütçe ?
https://shbd.io/s/kXyWFFrW sıfır buArkadaşlar Selam!
Güzel bir dağ bisikleti arıyorum.
Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum.
Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef.
Şuan hali hazırda alacağım bisiklete zamanla yükseltmeler yapacağım zaten sadece bütçe olarak açılamıyorum fazla.
-Kitlenir maşa şart, bir de güzel bir hub sesimiz olsa harika olurdu ama bu bütçeye olmayacağını biliyorum.
-Kesinlikle Tourney set istemiyorum.
-Boyum uzun ve kalıplıyım. Bu sebeple kadro büyük olmalı jantlar 29 olmalı. 27.5 olacaksa kadro büyük olmalı.
-Mekanik değil Hidrolik disk alacağım.
-Markaya göre değişebilir. Yani güzel bir scott'u mekanik disk alabilirim ama Carraroyu almam.
2. el alacağım sarı sitede ki ilanlardan ilginizi çekenleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bütçem 15.000. Bir Mtb almak için bu bütçeyi kendimce yeterli buluyorum.
Enduro alacak alsam bu bütçe çok daha farklı olurdu.
Önerilerinizi bekliyorum...
sıfırsa bianchi magma comp cues alın20-25 ama bombastik bir bisikletse belki 30 dağ bisikleti arıyorum bu arada yaşadığım yerin yollari bozuk arazi gibi
Link atabilir misin hocamsıfırsa bianchi magma comp cues alın
Kron xc 300 tam sizlik bence20-25 ama bombastik bir bisikletse belki 30 dağ bisikleti arıyorum bu arada yaşadığım yerin yollari bozuk arazi gibi
Bı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları varKron xc 300 tam sizlik bence
Hocam bütçeyi 30 yapsam büyük bir fark olur mu
Pel bir farkları yok xc 500lerde daha iyi fren ve gidondan maşa kitleme var diye biliyorumBı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
krondan uzaklaşın hocam 30 yapsanız pek fark olmaz ama WRC comp varsa onlara bakılabilir 36ya bianchinin deore set +judy maşalısı varBı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları var
Bı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları var
bende bir süredir bianchiyi kullanıyorumBı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları var
Ne süredir kullanıyorsunuzkrondan uzaklaşın hocam 30 yapsanız pek fark olmaz ama WRC comp varsa onlara bakılabilir 36ya bianchinin deore set +judy maşalısı var
WRC COMP SX 29 " E.DAG 440H 12-V HD
WRC COMP SX 29 " E.DAG 440H 12-V HDWRC COMP SX 29 " E.DAG 440H 12-V HD. Dağ Bisikleti Ürünlerini Online Sipariş Edin.hobbymood.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende birt süredir Alıntıyı görüntüle
bende bir süredir bianchiyi kullanıyorum
mart ayından temmuza kadar kullandım sonra daha iyi maşa almak için maşayı sattım şimdi yatıyor bisiklet ama bu sürede dağ bayır gezdim genel parça kalitesi iyiNe süredir kullanıyorsunuz
artı jantlar tubeless destekli bu bütçede diğer bisikletlerde pek yokNe süredir kullanıyorsunuz