MTB Dağ Bisikleti Önerisi (15.000TL)

Arkadaşlar Selam!
Güzel bir dağ bisikleti arıyorum.
Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum.
Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef.
Şuan hali hazırda alacağım bisiklete zamanla yükseltmeler yapacağım zaten sadece bütçe olarak açılamıyorum fazla.
-Kitlenir maşa şart, bir de güzel bir hub sesimiz olsa harika olurdu ama bu bütçeye olmayacağını biliyorum.
-Kesinlikle Tourney set istemiyorum.
-Boyum uzun ve kalıplıyım. Bu sebeple kadro büyük olmalı jantlar 29 olmalı. 27.5 olacaksa kadro büyük olmalı.
-Mekanik değil Hidrolik disk alacağım.
-Markaya göre değişebilir. Yani güzel bir scott'u mekanik disk alabilirim ama Carraroyu almam.
2. el alacağım sarı sitede ki ilanlardan ilginizi çekenleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bütçem 15.000. Bir Mtb almak için bu bütçeyi kendimce yeterli buluyorum.
Enduro alacak alsam bu bütçe çok daha farklı olurdu.
Önerilerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar Selam!
Güzel bir dağ bisikleti arıyorum.
Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum.
Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef.
Şuan hali hazırda alacağım bisiklete zamanla yükseltmeler yapacağım zaten sadece bütçe olarak açılamıyorum fazla.
-Kitlenir maşa şart, bir de güzel bir hub sesimiz olsa harika olurdu ama bu bütçeye olmayacağını biliyorum.
-Kesinlikle Tourney set istemiyorum.
-Boyum uzun ve kalıplıyım. Bu sebeple kadro büyük olmalı jantlar 29 olmalı. 27.5 olacaksa kadro büyük olmalı.
-Mekanik değil Hidrolik disk alacağım.
-Markaya göre değişebilir. Yani güzel bir scott'u mekanik disk alabilirim ama Carraroyu almam.
2. el alacağım sarı sitede ki ilanlardan ilginizi çekenleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bütçem 15.000. Bir Mtb almak için bu bütçeyi kendimce yeterli buluyorum.
Enduro alacak alsam bu bütçe çok daha farklı olurdu.
Önerilerinizi bekliyorum...
https://shbd.io/s/kXyWFFrW sıfır bu

20-25 ama bombastik bir bisikletse belki 30 dağ bisikleti arıyorum bu arada yaşadığım yerin yollari bozuk arazi gibi
sıfırsa bianchi magma comp cues alın

Bı ara kron xc 500 bakıyordum 300 le ne farkları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçeyi 30 yapsam büyük bir fark olur mu
krondan uzaklaşın hocam 30 yapsanız pek fark olmaz ama WRC comp varsa onlara bakılabilir 36ya bianchinin deore set +judy maşalısı var

bende birt süredir
1755697626910.webp

bende bir süredir bianchiyi kullanıyorum

krondan uzaklaşın hocam 30 yapsanız pek fark olmaz ama WRC comp varsa onlara bakılabilir 36ya bianchinin deore set +judy maşalısı var

bende birt süredir Alıntıyı görüntüle

bende bir süredir bianchiyi kullanıyorum
Ne süredir kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530