MTB Dağ Bisikleti Önerisi (15.000TL)

mart ayından temmuza kadar kullandım sonra daha iyi maşa almak için maşayı sattım şimdi yatıyor bisiklet ama bu sürede dağ bayır gezdim genel parça kalitesi iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artı jantlar tubeless destekli bu bütçede diğer bisikletlerde pek yok
Hocam dağ bisikletlerinin kalitelileri kaç paralarda beni aldım mi 3-5 sene götürecek çünkü köye falan çıkabilirim bu bisikletle derede falan surucem

Hocam dağ bisikletlerinin kalitelileri kaç paralarda beni aldım mi 3-5 sene götürecek çünkü köye falan çıkabilirim bu bisikletle derede falan surucem
hocam 25e attığım bianchi işinizi görür daha iyi bir şey isterseniz 40.000tl bandında çok güzel bisikletler var ömürleri birazda kullanıma bağlı ama eğer bütçe yeterse yeni seri olmak şartıyla carraro big 910/911/912 bakabilirsiniz ha yok bütçe oralara çıkmazsa bianchi magma comp 9.1 iyi tercih olur daha düşük bütçede artık işinizi görmemeye başlar özellike amortisörlerinde çok sorun yaşarsınız 25.000tl altında artık ikinci el temiz bisikletlere bakmak daha mantıklı olur

hocam 25e attığım bianchi işinizi görür daha iyi bir şey isterseniz 40.000tl bandında çok güzel bisikletler var ömürleri birazda kullanıma bağlı ama eğer bütçe yeterse yeni seri olmak şartıyla carraro big 910/911/912 bakabilirsiniz ha yok bütçe oralara çıkmazsa bianchi magma comp 9.1 iyi tercih olur daha düşük bütçede artık işinizi görmemeye başlar özellike amortisörlerinde çok sorun yaşarsınız 25.000tl altında artık ikinci el temiz bisikletlere bakmak daha mantıklı olur
Hocam PTT AVM satıyormuş zaten 26 bin falan diğer satıcılar PTT avmden bir şey alınmaz bide bu bisikletlerin seleleri çok rahatsız oluyor onu nasıl duzeltebilirim

Hocam PTT AVM satıyormuş zaten 26 bin falan diğer satıcılar PTT avmden bir şey alınmaz bide bu bisikletlerin seleleri çok rahatsız oluyor onu nasıl duzeltebilirim
hangisini ptt avm satıyor bayilerdede benzer fiyat sele değiştirmeniz lazım illa beğenmezseniz ama bu tarz bisiklette pek rahatlık ön planda olmaz zaten orjinal selenin üzerine kılıfta takılabilir

hangisini ptt avm satıyor bayilerdede benzer fiyat sele değiştirmeniz lazım illa beğenmezseniz ama bu tarz bisiklette pek rahatlık ön planda olmaz zaten orjinal selenin üzerine kılıfta takılabilir
yok hocam kilo var ya malum mabadda büyük sığmıyor sşdkfjsdşkfl ondan dedim magmayı ptt avm satıyor 25 e diğerleri 26 falan hocam

Abi gençsin ülkeni de seviyorsundur bu yaşta dağa çıkmak ne ya yapmayın etmeyin oraya gidenler pişman oluyor. Devlete karşı gelmeyin yapma be canım jocam

Arkadaşlar Selam!
Güzel bir dağ bisikleti arıyorum.
Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum.
Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef.
Şuan hali hazırda alacağım bisiklete zamanla yükseltmeler yapacağım zaten sadece bütçe olarak açılamıyorum fazla.
-Kitlenir maşa şart, bir de güzel bir hub sesimiz olsa harika olurdu ama bu bütçeye olmayacağını biliyorum.
-Kesinlikle Tourney set istemiyorum.
-Boyum uzun ve kalıplıyım. Bu sebeple kadro büyük olmalı jantlar 29 olmalı. 27.5 olacaksa kadro büyük olmalı.
-Mekanik değil Hidrolik disk alacağım.
-Markaya göre değişebilir. Yani güzel bir scott'u mekanik disk alabilirim ama Carraroyu almam.
2. el alacağım sarı sitede ki ilanlardan ilginizi çekenleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bütçem 15.000. Bir Mtb almak için bu bütçeyi kendimce yeterli buluyorum.
Enduro alacak alsam bu bütçe çok daha farklı olurdu.
Önerilerinizi bekliyorum...
Saydığın bütçe istediğin özelliklere çok az.İkinci elden rockrider modellere bakabilirsin ama stok hali freeride için uygun değil.

Saydığın bütçe istediğin özelliklere çok az.İkinci elden rockrider modellere bakabilirsin ama stok hali freeride için uygun değil.
Bütçe arttırabilirsen toplanmış 540lar falan 30 bandında oluyor kadrosunu iyi kontrol et çatlak falan olmasın öyle al.

krondan uzaklaşın hocam 30 yapsanız pek fark olmaz ama WRC comp varsa onlara bakılabilir 36ya bianchinin deore set +judy maşalısı var

bende birt süredir Alıntıyı görüntüle

bende bir süredir bianchiyi kullanıyorum
Çok güzel duruyor farklı seçenekler var hangisi seçilmeli

hangisi hocam

carraro ise onlar sıralı olara 10/11/12 vites setleri var bütçeye uygun olanı almak mantıklı ama 912 12 vites olanda sram SX set olan 912s versiyou daha iyidir shimano 12vites tavsiye edemem çok çabuk ayar kaçırıyor

Son düzenleme:
hangisi hocam

carraro ise onlar sıralı olara 10/11/12 vites setleri var bütçeye uygun olanı almak mantıklı ama 912 12 vites olanda sram SX set olan 912s versiyou daha iyidir shimano 12vites tavsiye edemem çok çabuk ayar kaçırıyor
Sizin bisiklet hocam magma serisinin bir sürü çeşidi var

Sizin bisiklet hocam magma serisinin bir sürü çeşidi var
hocam onlarda 29.3/27.3 29.1/27.1 bunlar daha alt segment ben pek tavsiye etmiyorum ama 29.1s olan bir tık daha alınabilir bendeki magma COMP 9.1 versiyonu bu en F/psi diyebilirim eğer bütçe 25 bandındaysa gözünüz kapalı alınır 9.S de 12 vites shimano deore fiyatı onunda iyi bütçe 35 bandındaysa oda alınır

hocam onlarda 29.3/27.3 29.1/27.1 bunlar daha alt segment ben pek tavsiye etmiyorum ama 29.1s olan bir tık daha alınabilir bendeki magma COMP 9.1 versiyonu bu en F/psi diyebilirim eğer bütçe 25 bandındaysa gözünüz kapalı alınır 9.S de 12 vites shimano deore fiyatı onunda iyi bütçe 35 bandındaysa oda alınır
sizin model nedir hocam güzel göründü işe gitmek için almak istiyorumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri