Manuele alsana.Offf şimdide cpu ratio falan kitli auto da ayarlanacak yer bulamadım bıosda.
Manuele alsana.Offf şimdide cpu ratio falan kitli auto da ayarlanacak yer bulamadım bıosda.
Alınmıyo üstüne tıklanmıyo yani autoda kitli.Manuele alsana.
Nasıl la. Ratio OFF yapılmıyor yani? Pc yenşden başlatıp girsene Biosa.Alınmıyo üstüne tıklanmıyo yani autoda kitli.
Cpu ratio var tılanabilir olanlar [auto] tıklanamayanlar auto yazıyo direkt cpu ratioda auto yazıyor tıklanmıyor çok denedim ollmadı.Nasıl la. Ratio OFF yapılmıyor yani? PC yenşden başlatıp girsene Biosa.
@!Yardım Lazım!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cpu ratio var tılanabilir olanlar [auto] tıklanamayanlar auto yazıyo direkt cpu ratioda auto yazıyor tıklanmıyor çok denedim ollmadı.
Ratio ayarlanamıyor yani hm 4.0 da yapamayız o zaman. CPB kapalı eminsin? Emin değilsen bir bak tekrar bir de CPB on yap öyle dene.@!Yardım Lazım!
Cpu ratio var tılanabilir olanlar [auto] tıklanamayanlar auto yazıyo direkt cpu ratioda auto yazıyor tıklanmıyor çok denedim ollmadı.
Asla tıklanmıyo deaktif .CPU Ratio yazan yere direk sayı yaz.
CPB kapalı eminim %49378048390.Ratio ayarlanamıyor yani hm 4.0 da yapamayız o zaman. CPB kapalı eminsin? Emin değilsen bir bak tekrar bir de CPB on yap öyle dene.
Hmm bir şey sorucam offset voltaj verip ratio falanla uğraşıyoruz ya benim ana kartta ben farklı bir şekilde yapmıştım AMD OverClocking diye bir sayfadan dur gösteriyim.Asla tıklanmıyo deaktif .
CPB kapalı eminim %49378048390.
Maalesef benimki MSI anakart bıos son sürüm.Hmm bir şey sorucam offset voltaj verip ratio falanla uğraşıyoruz ya benim ana kartta ben farklı bir şekilde yapmıştım AMD OverClocking diye bir sayfadan dur gösteriyim.
@10ZenoX01
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sende böyle bir kısım var mı? Manual CPU OC diye.
A-XMP profile yazıyor sanırım ona tıklayıp Profile 2 ye alsana. Sonra ratioyu 4.0 yap (ya da 40 da olabilir hatırlamıyorum net) sonra Cpu Core Voltage kısmını override yapıp en son değeri gir @10ZenoX01Maalesef benimki MSI anakart bıos son sürüm.
@!Yardım Lazım!
Tamam ama benm ramler manuel 3000mhz de axpm alırsam sıkıntı olmasın @!Yardım Lazım!A-XMP profile yazıyor sanırım ona tıklayıp Profile 2 ye alsana.
Sanmıyorum zaten üst kısımda DDR yazan yer memory MHz gösteriyor oradan anlarsın. Bir profile 2 ye çek sonra, üst kısımda OC explore mode yazar onu da normal yap. Sonra ratioyu değiştirmeye çalış.Tamam ama benm ramler manuel 3000mhz de axpm alırsam sıkıntı olmasın @!Yardım Lazım!
Alıntıyı görüntüle
Denedim hiç biri olmuyor en üste expert falan vardı expert yaptım yine olmadı profile 2 yaptım yineaktif olmadı bi tane yer vardı offset falan yazıodu onu açtım yine olmadı olmuyoSanmıyorum zaten üst kısımda DDR yazan yer memory MHz gösteriyor oradan anlarsın. Bir profile 2 ye çek sonra, üst kısımda OC explore mode yazar onu da normal yap. Sonra ratioyu değiştirmeye çalış.