Overclock yapmalı mıyım?

@!Yardım Lazım!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cpu ratio var tılanabilir olanlar [auto] tıklanamayanlar auto yazıyo direkt cpu ratioda auto yazıyor tıklanmıyor çok denedim ollmadı.
Ratio ayarlanamıyor yani hm 4.0 da yapamayız o zaman. CPB kapalı eminsin? Emin değilsen bir bak tekrar bir de CPB on yap öyle dene.

Asla tıklanmıyo deaktif .

CPB kapalı eminim %49378048390.
Hmm bir şey sorucam offset voltaj verip ratio falanla uğraşıyoruz ya benim ana kartta ben farklı bir şekilde yapmıştım AMD OverClocking diye bir sayfadan dur gösteriyim.

@10ZenoX01
image.jpg
image.jpg
image.jpg

sende böyle bir kısım var mı? Manual CPU OC diye.

Hmm bir şey sorucam offset voltaj verip ratio falanla uğraşıyoruz ya benim ana kartta ben farklı bir şekilde yapmıştım AMD OverClocking diye bir sayfadan dur gösteriyim.

@10ZenoX01
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sende böyle bir kısım var mı? Manual CPU OC diye.
Maalesef benimki MSI anakart bıos son sürüm.

@!Yardım Lazım!

Maalesef benimki MSI anakart bıos son sürüm.

@!Yardım Lazım!
A-XMP profile yazıyor sanırım ona tıklayıp Profile 2 ye alsana. Sonra ratioyu 4.0 yap (ya da 40 da olabilir hatırlamıyorum net) sonra Cpu Core Voltage kısmını override yapıp en son değeri gir @10ZenoX01

Tamam ama benm ramler manuel 3000mhz de axpm alırsam sıkıntı olmasın @!Yardım Lazım!

Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum zaten üst kısımda DDR yazan yer memory MHz gösteriyor oradan anlarsın. Bir profile 2 ye çek sonra, üst kısımda OC explore mode yazar onu da normal yap. Sonra ratioyu değiştirmeye çalış.

Sanmıyorum zaten üst kısımda DDR yazan yer memory MHz gösteriyor oradan anlarsın. Bir profile 2 ye çek sonra, üst kısımda OC explore mode yazar onu da normal yap. Sonra ratioyu değiştirmeye çalış.
Denedim hiç biri olmuyor en üste expert falan vardı expert yaptım yine olmadı profile 2 yaptım yineaktif olmadı bi tane yer vardı offset falan yazıodu onu açtım yine olmadı olmuyo :( .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,146
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri