Çözüldü✓ B450M S2H & R3 3100 Parça uyuşmazlığı?

bir şey sorucam beyler.
Adamın aynı parçaları 2. Eli ile değiştirmediğini nasıl anlarım yardımcı olabilirmisiniz?
Çok gerginim.

bir şey sorucam beyler.
Adamın aynı parçaları 2. Eli ile değiştirmediğini nasıl anlarım yardımcı olabilirmisiniz?
Çok gerginim.
anlayamassın bilgisayarcıya vermekle hatayı yaptın bir kere bir şey olduysa katlanıcaksın maalesef. Elektrik kesilirse felan bunlar çok gereksiz beyler bilgisayarcılarda kesintisiz güç kaynağı varmı zan ediyosuınuz.

Bak yine sinir oldum.
Onlar yalan söylüyor.Dolandırmaya çalışıyorlar seni.

Yahu abi. Söyleyecek söz yok. Ups yok diye bilgisayarcı ya mı gidilir. İnan insanın aklı almıyor.

Yahu abi. Söyleyecek söz yok. Ups yok diye bilgisayarcı ya mı gidilir. İnan insanın aklı almıyor.
Yemin ediyorum sinir oldum ya o kadar saçma düşünceki aklım almıyor gerçekten yani.Ne desem boş böyle bir zihniyete sahipse.

Yemin ediyorum sinir oldum ya o kadar saçma düşünceki aklım almıyor gerçekten yani.Ne desem boş böyle bir zihniyete sahipse.
abartma kral adam sanki vatan haini o nasıl sinir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adama tüm parçaları vermiştim. Monte etmesi ve BIOS falan kurması için. Çünkü BIOS'u yapamam ben kesintisiz güç kaynağım yok. :(
sana bunu kim söyledi acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
silindi

Son düzenleme:
dolandırıcı sakın al pc yi dön eve takarsın tek başına takmak çok kolauy

Ben zevkine bios tazeliyorum yeniden kuruyorum(!) Bios için o kadar abartçak bir şey yok ve bilgisayarcı aküyle gezmiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri