Hack için yetermi bu bilgisayar

polllux 3 apu alcam. içine kali linax kurup hack yapcam. Yeterli olur mu? içinede az ram yiyen windows 8 falan kurcam
ben sana soru sorayım hack yapmayı nasıl öğreniriz ? normal birkullanıcı hack yapmayı öğrenmek istiyor? Hangi kaynaklardan başlamalı ? varsa link lütfen ? kitapvideo udemy ne varsa

Yahu arkadaşım şu hazır virüs yapma araçlarını kullanmayın, ''Hakops Keylogger, Ardamax Keylogger, DarkComet RAT'' bunların içine server kuruyorlar, ava giderken avlıyorlar. Git Kali'nin vs. araçlarını kullan ne gerek var bunlara? Seni hackleyebilir miyim dersen? Eğer bu kafa ile bu keylogger programları yüklersen boğaz köprüsünü bile sana satmaya çalışıp dolandırabilirim.

Bak dostum, eğer yükünü kaldıramayacaksan girme bu işlere.

Bu arada Kali Linux'u öğrenmeden önce Türkçeyi öğrensen iyi olur.
peki bruteforce atabilir miyim? Kali linax üzerinden?

Yahu arkadaşım şu hazır virüs yapma araçlarını kullanmayın, ''Hakops Keylogger, Ardamax Keylogger, DarkComet RAT'' bunların içine server kuruyorlar, ava giderken avlıyorlar. Git Kali'nin vs. araçlarını kullan ne gerek var bunlara? Seni hackleyebilir miyim dersen? Eğer bu kafa ile bu keylogger programları yüklersen boğaz köprüsünü bile sana satmaya çalışıp dolandırabilirim.

Bak dostum, eğer yükünü kaldıramayacaksan girme bu işlere.

Bu arada Kali Linux'u öğrenmeden önce Türkçeyi öğrensen iyi olur.
hack yapmayı nasıl öğreniriz ? normal birkullanıcı hack yapmayı öğrenmek istiyor? Hangi kaynaklardan başlamalı ? varsa link lütfen ? kitapvideo udemy ne varsa

BruteForce mu? Çok ilkel yöntemler bunlar. Atabilir misin? Atarsında neye? Kime atacaksın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,656
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri