Hack için yetermi bu bilgisayar

Wi-Fİ Şifreni belki kırarsın, evinde ki kişileri ağdan atarsın belki ama, babanda senin kafanı kırar, temiz bir dayak dersin. Sana tavsiyem girme bu işlere. Bu işlere girerek çok büyük bir sorumluluk almış oluyorsun. Belki ben beyaz şapkalı olacağım da diyebilirsin, ama bir anlık dalgınlıkla yapacağın bir faaliyet sana çok büyük bir bedele mâl olabilir.

Wi-Fİ Şifreni belki kırarsın, evinde ki kişileri ağdan atarsın belki ama, babanda senin kafanı kırar, temiz bir dayak dersin. Sana tavsiyem girme bu işlere. Bu işlere girerek çok büyük bir sorumluluk almış oluyorsun. Belki ben beyaz şapkalı olacağım da diyebilirsin, ama bir anlık dalgınlıkla yapacağın bir faaliyet sana çok büyük bir bedele mâl olabilir.
Tamam bruteforce falan atmıycam özür dilerim. Peki kali linuxu nasıl kurucam?

Orkun Işıtmağın pardon, eski tabiriyle ''Orkun Ilıtmağın'' Wi-Fi şifremi kırdım videosuna bakarak hiçbir şey yapamazsın.
Ben olayı kısaca özetleyim;
yutuba girdim
anağ bunlar kali linaxla hek yapıyolar bende yapacam
gogıl>kali linax>Yazımı düzeltilmiş şu sorgu için sonuçları görüyorsunuz: kali linux
burute forçe mi o ne
uWu foruma girem>burute forçe yapçam beyler help
apu neydi la>gogıl> apu pece>pollux3apu
bu pece bana yeter foruma bunuda soram
beyler haçkermenlik yapçam bu pece bana yetermi help
(yazıldığı gibi okursanız tam anlarsınız olayı :D)

Senin kısa hayat hikayeni video yapmış adam al izle :D

Git Can Değer'in anılarını bir dinle. Kendisi security alanında çok başarılı biridir. Yukarıda atılan video da kanun yoktu. Eğer kanun olsaydı Can Değer'in yanlışlıkla hacker olduğu dönemde, çok büyük bir ceza çekerdi.

Daha komut istemini bile açamayan adamlar ''Ben heçkır olcam, coder olcam'' diye geziniyorlar.

Yapman gereken tek şey bu şarkıyı dinlemek ve bumm heçkırsın

Trol konular açmayın!

Bahtiyar Tiyatro,

Cyber Mentor Zero To Hero serisini izleyebilirsin. Lakin İngilizce bilmiyorsan geçmiş olsun. İngilizce şart.

''Heçkır'' müziği metal olur. :)

Şunu da bırakayım bir havamız olsun.

Bunu da bırakıyorum.

NV70YO.jpg

Trol konular açmayın!
Arkadaş troll değil, sadece bilgisiz. Forum polisliği size düşmüyor.

Bahtiyar Tiyatro,

Cyber Mentor Zero To Hero serisini izleyebilirsin. Lakin İngilizce bilmiyorsan geçmiş olsun. İngilizce şart.

''Heçkır'' müziği metal olur. :)

Şunu da bırakayım bir havamız olsun.

Bunu da bırakıyorum.

NV70YO.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş troll değil, sadece bilgisiz. Forum polisliği size düşmüyor.
5500XT 4GB bence 1660 ile eşit dedim ve trol konu diye ban yedim bu ban sebebi oluyor da bu neden olmuyor.

kardeşim hiç uğraşma
gir bu siteye f11 e bas tak ekrana al direkt hacker oluyon

O sistem çöp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,462
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi