Team T-Force Ram Alınır mı?

Alabilirsin Gayet iyi markadır

Alınır ama Corsair yada Kingston HyperX daha iyidir. İmkanınız varsa Kingston alın derim ben.

Alınır.

Evet markaya f/p dedim. Ama linkteki ürünü almamanı öneririm CL değeri yüksek. Mhz'sine kanma.

3600 mhz CL 19 ram tavsiye etmem. Marka sıkıntılı değil merak etme ama daha iyi bir model alınabilir.

Son düzenleme:
Team Group 20 yıllık bir markadır. "Marka karşılaştırmasında" ise kaliteli bir markadır yok onun yerine Corsair al falan demek boş sözlerdir. Corsair'in ortalama 3600MHz'de CL değeri "18"dir. Bunda CL19 önemli bir CL farkı yok. NOT: Bu bellekler çok rahat hız aşırtma ile CL19'da 4133MHz oluyorlar

Team Group 20 yıllık bir markadır. "Marka karşılaştırmasında" ise kaliteli bir markadır yok onun yerine Corsair al falan demek boş sözlerdir. Corsair'in ortalama 3600MHz'de CL değeri "18"dir. Bunda CL19 önemli bir CL farkı yok. NOT: Bu bellekler çok rahat hız aşırtma ile CL19'da 4133MHz oluyorlar
Ne olursa olsun 30 lira verip bunu almak daha mantıklı.

Team, eski ve iyi bir marka. Yıllar önce flash diskini kullanıyordum. Söyledikleri gibi CL değeri çok yüksek. Ömür boyu garanti veriyorlar.

Geri