Team T-Force Ram Alınır mı?

Değerli kardeşim aramızdaki farkta tam olarak bu işte benim kullandığım ram modelinin haddi hesabı yok. Ryzen'de G.Skill RipjawsV modeli bizzat test edilmeden alınmamalı çünkü bu seri de Ryzen uyumluluk sorunları çok fazla öyleki Gskill bu seriye özel Ryzen Ready sürüm çıkarttı. Satıcıya sorup "Ryzen Ready" onayı verirse alınabilir öyle kafanıza göre öneremezsiniz bu modeli.

Hem iş ölücülük olsun al sana şu linki bırakıyorum :)

8 gb 3200 Mhz olanını aldım. Ryzen 5 1600, GTX 1650 ekran kartı var. XMP2'yi seçip, frekansı 3200 yaptığım zaman rastgele mavi ekran hatası veriyor. 2933'e düşürünce normal. Sebebini anlayamadım.
Bende 3000 MHz olan modelini aldım 3200 yaptım ayar değişmeden.

Değerli kardeşim aramızdaki farkta tam olarak bu işte benim kullandığım RAM modelinin haddi hesabı yok. Ryzen'de G.Skill RipjawsV modeli bizzat test edilmeden alınmamalı çünkü bu seri de Ryzen uyumluluk sorunları çok fazla öyleki Gskill bu seriye özel Ryzen Ready sürüm çıkarttı. Satıcıya sorup "Ryzen Ready" onayı verirse alınabilir öyle kafanıza göre öneremezsiniz bu modeli.

Hem iş ölücülük olsun al sana şu linki bırakıyorum :)
Kavga etmek istemem sadece kullandığım RAM markasından öneri vermek istedim ve attıklarımızın arasında 2 CL var.

Kavga etmek istemem sadece kullandığım RAM markasından öneri vermek istedim ve attıklarımızın arasında 2 CL var.
Hayır kardeşim 2CL yok aynı ramler ve CL18. Dikkatli bak verdiğin ve verdiğim linke :)

Özür dilerim görmemişim. Ama benim bahsettiğim konu CL 19 fazla değil mi?
3600MHz'lerde normal ama asıl nokta aynı fiyata CL18 varken CL18 alınmalı ama o CL19 ramin gecikme değerini düşürmek yine senin elinde çünkü şuan o ram ben de var Team o ramde CL değeri için boşverip geçmiş çünkü CL değerleri ve MHz değerli oynama noktasında çok yetenekli bir ram.

3600MHz'lerde normal ama asıl nokta aynı fiyata CL18 varken CL18 alınmalı ama o CL19 ramin gecikme değerini düşürmek yine senin elinde çünkü şuan o RAM ben de var Team o ramde CL değeri için boşverip geçmiş çünkü CL değerleri ve MHz değerli oynama noktasında çok yetenekli bir RAM.
Cl değerini nasil düşürecegimizi gosteren bir video cekebilirmisin lutfen

Team Group 20 yıllık bir markadır. "Marka karşılaştırmasında" ise kaliteli bir markadır yok onun yerine Corsair al falan demek boş sözlerdir. Corsair'in ortalama 3600MHz'de CL değeri "18"dir. Bunda CL19 önemli bir CL farkı yok. NOT: Bu bellekler çok rahat hız aşırtma ile CL19'da 4133MHz oluyorlar

TUF ibaresi ve logosu mevcut RAM lerde, Asus ile bağlantısı varmı bunun ?

bu ramlar 2-3 hafta once indimdeydi keske o zaman alsaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,942
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri