İsmail Enes
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
kablo ile bağlanmalısın.Merhaba Herkese Kolay Gelsin İyi Günler İntenretimin hız değerleri yüksek olmasına rağmen çok fazla ping sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinin iliglendikleri yok zaten ZULA gibi basit bi oyunda bile 80msle oynuyorum
bendede var aynı sorunMerhaba Herkese Kolay Gelsin İyi Günler İntenretimin hız değerleri yüksek olmasına rağmen çok fazla ping sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinin iliglendikleri yok zaten ZULA gibi basit bi oyunda bile 80msle oynuyorum
KABLOLUkablo ile bağlanmalısın.
bağlantı kablolu mu ?
uzun zamandır var mı bu sorun.KABLOLU
yan komşumuzda tt aynı oyunda ikimizde kabloyla o 6 ms ben 78 90 arası VE OYUN ZULA@alpolojix türkiye çapında bir yavaşlık mı var baktiğim herkeste internet sorunu var
genel anlamda dedim sadece turktelekom anlamında değil bazı arkadaşlarımda da var şuanyan komşumuzda tt aynı oyunda ikimizde kabloyla o 6 ms ben 78 90 arası VE OYUN ZULA
bilemiyorum.@alpolojix türkiye çapında bir yavaşlık mı var baktiğim herkeste internet sorunu var
Speed testte çıkan ping değerlerini en son turkcell 120ms'ye kadar kabul edilebilir olarak gördüğünü söylemişti.uzun zamandır var mı bu sorun.
ve normalde 30larda ping alıyormuşsun bu normal değil.
ama 30ms speedtest pingine göre oyunda 80ms alman normal.
yapacak bir şey yok.
bi modemini arayüzünden yeniden başlat. olmazsa kablo.
30ms olduğu için ilgilenmezler valla biraz çabala ev tesisatında sorun yoksa arada müşteri hizmetlerini arayarak dürt.Merhaba Herkese Kolay Gelsin İyi Günler İntenretimin hız değerleri yüksek olmasına rağmen çok fazla ping sorunu yaşıyorum müşteri hizmetlerinin iliglendikleri yok zaten ZULA gibi basit bi oyunda bile 80msle oynuyorum
120 mi.Speed testte çıkan ping değerlerini en son turkcell 120ms'ye kadar kabul edilebilir olarak gördüğünü söylemişti.
30ms olduğu için ilgilenmezler valla biraz çabala ev tesisatında sorun yoksa arada müşteri hizmetlerini arayarak dürt.
Maalesef öyle120 mi.
şimdi bu fiber değildir çünkü upload tam 6.
tamam.
120 de neymiş arkadaş ben oyun oynarken o kadar ping almıyorum.