Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

Ahh almanca ahhh ben ona baktım o bana baktı ne anlatıyor anlayamıyorumda yazdık bir şeyler
Ders falan da görmüyoruz ki, saçmalık cidden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün yükü öğrencilerin üstüne attılar.

Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Bugünde aklıma takıldı bu hocalar konularo veriyor ve kolay diyor
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Nasıl böyle yapıyorlar hayret ediyorum
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
.

Son 1 gün çalışıyorum ben bide 9.sınıfım hiç işlemediğim kadar detay var düşük alacağım gibi :(

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag
Biyoloji hocası 25 sayfa yazma ödevi verdi çıktıya izin vermiyor diyor ki yazarak daha iyi öğrenilir fhdhdhdj zorda kalmadıkça yazmam

Son 1 gün çalışıyorum ben bide 9.sınıfım hiç işlemediğim kadar detay var düşük alacağım gibi :(
95 bekliyordun kaç geldi

Biyoloji hocası 25 sayfa yazma ödevi verdi çıktıya izin vermiyor diyor ki yazarak daha iyi öğrenilir fhdhdhdj zorda kalmadıkça yazmam
Bizim bilişim hocası da eğik yazı olarak alfabeyi yazdırıyordu her harften 1 satır
İstiklal marşı eğik
Gençliğe hitabe eğik yazdırdı
:(

95 bekliyordun kaç geldi
Açıklanmadı ama bugün din olduk 80 aldım bi zahmet alayım dinden de yani kolay konu her sene işliyoruz benzerlerini

Bir insanın kaderini bir kağıt parçasına göre yargılamak bu Ülkeyi yöneten kişinin zihniyetini ortaya koyar işte. 23 ünde sınavlarım başlıyor banada girecek.

Ülkeyi yöneten kişiyle ne alakası var ? Yıllardır böyle bu sistem.

Canlı derslerin çoğuna katılmadım katılmış olduklarımdanda bir şey anlayamıyorum Allahtan hocalar sayfa şuna kadar soracam şuraya kadar yapın diyor

1- Ezber olmadan öğrenme olmaz.

Onun dışında yapacak bir şey yok.

Öğrenci nüfusu çok fazla, müfredat kötü, müfredatı hazırlayanlar kalitesiz, hocalar kalitesiz vs...

Bir insanın kaderini
Bir insanın değil, 40 milyon insanın kaderi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri