Neler Yeni

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Eczacılığı kazanan kuzenim bile lgs, tyt-ayt den daha zor dedi. Veeee bende bu sene giriyorum deneme sonuçlarını hesapladım definetly science high school 🤩

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
ezberle geç,zaten üniversitede 3 bin lira maaşla çalışacak isen direkt ticarete atıl.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Son 1 gün çalışıyorum ben bide 9.sınıfım hiç işlemediğim kadar detay var düşük alacağım gibi :(
Bu durum gayet normal. 9. sınıfa gelince herkes ilk sınavlarda çok düşük notlar alır. Artık öyle 95 beklemek falan yok onlar ortaokulda kaldı. Ortaokuldaki 100 puan Lisede direkt 90-85'e denk geliyor çünkü kimse 100 falan alamıyor. Ben 9. sınıfta ilk mat sınavımı görünce neredeyse hocaya soracaktım "hocam bu 10. sınıf olabilir mi?" diye ama kağıtta kocaman 9. sınıf yazdığı için sormadım tabi. Çalışmayan öğrenciler geçmeye oynar, çalışan öğrenciler ise maksimum 85 civarı falan alır.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Onlara göre o konular tabi kolay gelir
837 kere aynı konuyu anlatmıştır toplamda zaten
kolay gelmeyip te ne yapacak
837 kere yunan marşını okusam bende başkalarına "kolay yaw" derdim.
Empati yok.
Haklısın,çünkü sen o konuyu ilk defa gördün ve ilk defa öğrenmeye çalışıyorsun.
Öğretmenlerin de o konuyu öğrenirken senin gibi düşünmüşlerdir.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Bugünde aklıma takıldı bu hocalar konularo veriyor ve kolay diyor
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Nasıl böyle yapıyorlar hayret ediyorum
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
knk aynı sorun bizdede var 10.sınıfım yani aga yapcak bir şey yok salla dicemde olmaz bugün fizik sınavım vardı kalkamadım gidemedim okula girmedi yazarlarsa bu onların utanmazlıgıdır bu dönemde bu hastalıkta sınav yapanlar sınava girdirenler utansın hadi sinava girdirdin not veren utansın...

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ş****siz matematikçi de aynısını yapıcak. Kolay hazırlıycam dedi ne kadar kolay olursa artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Göktuğ Yıldız
Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
valla benim tarih mat ve edebiyat sınavı girdi de kimya ingilizce felsefe ve bilgisayar bilimi sınavı kolaydı
(fen lisesindeyim ben)(10. sınıf)

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
knk aynı sorun bizdede var 10.sınıfım yani aga yapcak bir şey yok salla dicemde olmaz bugün fizik sınavım vardı kalkamadım gidemedim okula girmedi yazarlarsa bu onların utanmazlıgıdır bu dönemde bu hastalıkta sınav yapanlar sınava girdirenler utansın hadi sinava girdirdin not veren utansın...
Ne yapmaları istersin dostum herkese 100 mü versinler?
Bu durum gayet normal. 9. sınıfa gelince herkes ilk sınavlarda çok düşük notlar alır. Artık öyle 95 beklemek falan yok onlar ortaokulda kaldı. Ortaokuldaki 100 puan Lisede direkt 90-85'e denk geliyor çünkü kimse 100 falan alamıyor. Ben 9. sınıfta ilk mat sınavımı görünce neredeyse hocaya soracaktım "hocam bu 10. sınıf olabilir mi?" diye ama kağıtta kocaman 9. sınıf yazdığı için sormadım tabi. Çalışmayan öğrenciler geçmeye oynar, çalışan öğrenciler ise maksimum 85 civarı falan alır.
Hayır çalışan öğrenci maksimum 85 falan almaz dostum. Düzgün tekrarlı çalışan öğrenci 100 de alır 90 da alır.
Eczacılığı kazanan kuzenim bile lgs, tyt-ayt den daha zor dedi. Veeee bende bu sene giriyorum deneme sonuçlarını hesapladım definetly science high school 🤩
Valla üniversite deki arkadaşın seni kandırmış :D Öyle bir muhabbet yok sen daha 8.sınıf konularından sorumlusum tyt ve ayt de 9 10 11 12. sınıf konularından sorumlusun.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Dur Tahmin Edeyim 9. Sınıfa Geçtin Değil mi?

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Dur Tahmin Edeyim 9. Sınıfa Geçtin Değil mi?
Yok 10.sınıfım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 10 .... edebiyat ne öyle bakam bugün edebiyat ing var

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kardeşim dayanacan yapacak bir şey yok. Ben de 10.sınıfım.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri