Ben yönetiyorum sanki adam gibi işini yapan MEB bakanı getirsin zor bir şey sankiÜlkeyi yöneten kişiyle ne alakası var ? Yıllardır böyle bu sistem.
Ben yönetiyorum sanki adam gibi işini yapan MEB bakanı getirsin zor bir şey sankiÜlkeyi yöneten kişiyle ne alakası var ? Yıllardır böyle bu sistem.
Aslında bakınca soruların bazılarınıda mebin verdiği kitaplardan soruyorlar bence ben çalışmıyorumOnu da demeseler zaten gg
Benim de aynı şu an karantinada olduğum için girmedim sınavlara. Karantinam bitince ama kim kime ... göreceğiz.Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Bugünde aklıma takıldı bu hocalar konularo veriyor ve kolay diyor
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Nasıl böyle yapıyorlar hayret ediyorum
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
Sen kaçıncı sınıftın bu aradaAslında bakınca soruların bazılarınıda mebin verdiği kitaplardan soruyorlar bence ben çalışmıyorum
evet evet bende hep kitaptan değerlendirme testlerini yapıyom en az 1-2 soru çıkıyor.Aslında bakınca soruların bazılarınıda mebin verdiği kitaplardan soruyorlar bence ben çalışmıyorum
Ezber olmadan öğrenme olur ama her derste olmaz mantık sorusu sorarsan bulmaca gibi yeni nesil sorular deniyor bunlara 3-4 konu bir soruya karmaşık sorup üstüne birde mantık bulmaca vs sıkıştırıyor1- Ezber olmadan öğrenme olmaz.
Onun dışında yapacak bir şey yok.
Öğrenci nüfusu çok fazla, müfredat kötü, müfredatı hazırlayanlar kalitesiz, hocalar kalitesiz vs...
Bir insanın değil, 40 milyon insanın kaderi.
Sen kaçıncı sınıftın bu arada
Türkiyedeyiz unutmaArkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
Hocam bana girdiğinden değil hepsi 85 üstü ztnBir insanın kaderini bir kağıt parçasına göre yargılamak bu Ülkeyi yöneten kişinin zihniyetini ortaya koyar işte. 23 ünde sınavlarım başlıyor banada girecek.
bir fil ağaca çıkamazArkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.