Neler Yeni

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Bugünde aklıma takıldı bu hocalar konularo veriyor ve kolay diyor
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Nasıl böyle yapıyorlar hayret ediyorum
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
Benim de aynı şu an karantinada olduğum için girmedim sınavlara. Karantinam bitince ama kim kime ... göreceğiz.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
1- Ezber olmadan öğrenme olmaz.

Onun dışında yapacak bir şey yok.

Öğrenci nüfusu çok fazla, müfredat kötü, müfredatı hazırlayanlar kalitesiz, hocalar kalitesiz vs...

Bir insanın değil, 40 milyon insanın kaderi.
Ezber olmadan öğrenme olur ama her derste olmaz mantık sorusu sorarsan bulmaca gibi yeni nesil sorular deniyor bunlara 3-4 konu bir soruya karmaşık sorup üstüne birde mantık bulmaca vs sıkıştırıyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Abi biyolojici basit sordum dedi geçen sene bio da 100 95 aldım bu sene 50 alırsam alıcam mat da 61 aldım he Trabzonun gururuyum. 😂

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,759
İsim
.
Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
Türkiyedeyiz unutma
Bu ülkede ilkokul mezunu profösörlere konuşma yapıyor

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Bir insanın kaderini bir kağıt parçasına göre yargılamak bu Ülkeyi yöneten kişinin zihniyetini ortaya koyar işte. 23 ünde sınavlarım başlıyor banada girecek.
Hocam bana girdiğinden değil hepsi 85 üstü ztn
Mat sınavında 85 üstü 4 kişi var saçmalık bu
Kimya da da soruyu soruş stili hatası yüüznden 4 puanım gitti

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bir fil ağaca çıkamaz
eğitim sistemimiz-ya gelecek ya sefillik ya tırman ya da tırmanma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom