QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 834
Beyler monitör yeni geldi kutusunda delik ve ezilme var ve monitörde de ölü piksel çıktı değişim kabul edilir mi?
arıyacağım ve geri göndereceğim değişim yapsınlartabii kide ederler neden etmesinler ?
incehesaptan monitor felan alınmaz bende aldım onda da ölü pixel vardı değişim alana kadar canım çıktıBeyler monitör yeni geldi kutusunda delik ve ezilme var ve monitörde de ölü piksel çıktı değişim kabul edilir mi?
nerden alalım internette ucuz olduğu için en mantıklısı internetten almakincehesaptan monitor felan alınmaz bende aldım onda da ölü pixel vardı değişim alana kadar canım çıktı
internete laf demedim ki ben ince hesaba dedimnerden alalım internette ucuz olduğu için en mantıklısı internetten almak![]()
Şanş işi iki monitör aldım sıfır ölü pixselincehesaptan monitor felan alınmaz bende aldım onda da ölü pixel vardı değişim alana kadar canım çıktı
Zorundalar. istersen iade bile alırsın.Beyler monitör yeni geldi kutusunda delik ve ezilme var ve monitörde de ölü piksel çıktı değişim kabul edilir mi?
Keşke kargon kapıya ilk geldiğinde almasaydin dilekçe tutsaydınBeyler monitör yeni geldi kutusunda delik ve ezilme var ve monitörde de ölü piksel çıktı değişim kabul edilir mi?
Ben yoktum akşam geldiğimde baktım kutuda delik ve ezilme var şikayet vara yazdimKeşke kargon kapıya ilk geldiğinde almasaydin dilekçe tutsaydın
tabikideBeyler monitör yeni geldi kutusunda delik ve ezilme var ve monitörde de ölü piksel çıktı değişim kabul edilir mi?