Techhnopat'ın Yaptığı Saygısızlık!

sırf ilk bizde böyle bir konuldu açıldı demek için böyle bir kural koymak gerçekten değişik
Hocam yazıyı okursan zaten ne kadar emek olduğunu anlarsın. Bir boşluğu doldurdum diyebilirim. Ben Technopat kullanan bir insan değilim ama kaynak olarak kullanılması için orada da paylaşma gereksinimi duydum.
Karşılığında CTRL C CTRL V den ban atıldı :/ Bari düzgün isimli bir ban atsalar :/

Hocam yazıyı okursan zaten ne kadar emek olduğunu anlarsın. Bir boşluğu doldurdum diyebilirim. Ben Technopat kullanan bir insan değilim ama kaynak olarak kullanılması için orada da paylaşma gereksinimi duydum.
Karşılığında CTRL C CTRL V den ban atıldı :/ Bari düzgün isimli bir ban atsalar :/
takmayın onlarda kendi emek versinler ama devamlı bir sosyal kulanıcısı CTRL+C CTRL+V diye bir şey olmaz ban falanda olmaz

aynısını devamlı bir sosyal kullanıcısı yapsa ban felan atmazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o yüzden fazla takmayın
Ama hocam haketmediğim bir davranışı uygularlarsa ben buraya nasıl saygı duyacağım?

O forumda bazı kurallar aşırı saçma. Bazı üyeler de aşırı sinir. Ama çok iyi olan üyeler de var onların hakları yenmemeli.

O forumda bazı kurallar aşırı saçma. Bazı üyeler de aşırı sinir. Ama çok iyi olan üyeler de var onların hakları yenmemeli.
Umarım düzeltirler zira pc ve donanım konusunda 2 tane forum var sdn 'ye gittim telefoncuymuş onlar :/

technopat kampı

Geri