Gigabayte gtx1660s ısınma sorunu

Kasa için P400A RGB öneriririm. Fiyatı en son QP Bilişimde 600 liraydı ama o kalite fiyata değer.
Umarım DA bundan sonraki sistemlerinde kaliteli kasa ve anakart seçer.
Pollux die 4 fanlı önü mesh ızgaralı kasa düşünüom zatrn kasamı psuyla satsam 700yapar max 600w 80plus da fpsnin psusunu alırım

Pollux die 4 fanlı önü mesh ızgaralı kasa düşünüom zatrn kasamı psuyla satsam 700yapar max 600w 80plus da fpsnin psusunu alırım
700 lira yapacağını sanmam. Corsair Spec Delta RGB ve 550w 80plus psu 730 lira hocam. Pollux hangi marka bilmiyorum daha bilindik markalardan gidin zaten bir kere diliniz yanmış.

700 lira yapacağını sanmam. Corsair Spec Delta RGB ve 550w 80plus psu 730 lira hocam. Pollux hangi marka bilmiyorum daha bilindik markalardan gidin zaten bir kere diliniz yanmış.
Hocam piyasa fiyatı kasanın 750tl pollux gamegarajın kasası 4 fan var ön mesh diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zatendaha 2 haftalık 0 ayarında kasa

Hocam kasanın piyasası zaten 750 tl 680 yazar 650ye veririm darkflash pollux kasası gamegarajın güzel diye biliyorum isterseniz bakabilirsiniz

93 dereceye kadar çalışırmış GTX 1660S. Bende de RTX 2060 var 80 dereceleri görüyorum. Fazla kafaya takma bence.

1.png

Driverları kurmazsan olur yada kasandan dolayı sıkıntı olabilir.

Ekran kartımla 84 dereceleri gördüm kasa rampage shadow çok ısındığını düşündüğüm için ekran kartını garantiye yolladım b450 3500x işlemci 8 RAM 1tb hdd 600w psu sizce kasadan dolayımı ısınıyor önde hava alcak yeri az ekran kartı gelince öndeki 3 fandan birini yukardaki boşluğa koyacam irdan iyi hava girer diye düşünüyorum sizce neden bu kadar sıcak olmuştur ekran kartı
Fanların çalışma hızı veya yüzdesi kaçtı ? Onlara hiç dikkat ettin mi ? Aynı kart bende de var Aorus la ayarladım maks yüzde 75 devirde çalışıyor ve en fazla 65 derece gördüm.
Yüzde 25 de çalışırken benimki de gördü 83 derece. Bence fanların kullanımından kaynaklı.

Geri