Gigabayte gtx1660s ısınma sorunu

Reaksiyon skoru
17
Ekran kartımla 84 dereceleri gördüm kasa rampage shadow çok ısındığını düşündüğüm için ekran kartını garantiye yolladım b450 3500x işlemci 8 ram 1tb hdd 600w psu sizce kasadan dolayımı ısınıyor önde hava alcak yeri az ekran kartı gelince öndeki 3 fandan birini yukardaki boşluğa koyacam irdan iyi hava girer diye düşünüyorum sizce neden bu kadar sıcak olmuştur ekran kartı

Şuan garantide gelince iki türlü de deniyeceğim eğer dedin gibiyse öndeki fanlardan birini yukardaki toz filtreli yere takıcam

ekstra falan takarak soğutma yonuna gidebilirsin kasayı power yeter sıkıntı yaşamasın ben 500 watt ile kullanıyorum

Ekran kartımla 84 dereceleri gördüm kasa rampage shadow çok ısındığını düşündüğüm için ekran kartını garantiye yolladım b450 3500x işlemci 8 RAM 1tb hdd 600w psu sizce kasadan dolayımı ısınıyor önde hava alcak yeri az ekran kartı gelince öndeki 3 fandan birini yukardaki boşluğa koyacam irdan iyi hava girer diye düşünüyorum sizce neden bu kadar sıcak olmuştur ekran kartı
Kasanızın hava sirkülasyonu berbat. Ya kapağını açıp oynayın yada kasayı değiştirin. Bu sıcaklıklar ekran kartınıza ve diğer bileşenlerinize zarar verir uzun vadede.

Bikeresinde oyun oynarken acrilik camını cıkarmıştım 84 den aniden 77 lere doru azalmaya başlamışdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bnde hazır olunca mecbur öyle aldım 8 ram ve ssd alınca kasayı deiştirecektim

Ekran kartımla 84 dereceleri gördüm kasa rampage shadow çok ısındığını düşündüğüm için ekran kartını garantiye yolladım b450 3500x işlemci 8 RAM 1tb hdd 600w psu sizce kasadan dolayımı ısınıyor önde hava alcak yeri az ekran kartı gelince öndeki 3 fandan birini yukardaki boşluğa koyacam irdan iyi hava girer diye düşünüyorum sizce neden bu kadar sıcak olmuştur ekran kartı
Bende de Aynı Ekran Kartı Var Sıkıntı Yaşamadım

Ön panel çıkıyorsa onu da çıkartabilirsiniz. Ya da fanları yukarıya almanız daha iyi olacaktır.

keşke o fiytı o kasaya vereceğine corsair spec delta rgb 550 watt psu kasayı alsaydın

Hazır sisytem olunca mecbur onu aldım yukarı takcaktım bnede bi fan aama orası da egzoz görevi görüyor içeri üflemesi gerek bnm için o yüzden ön pameli çıkartıcam kasayı da satmayı düşünüyorum yenisini alırım

Kasa için P400A RGB öneriririm. Fiyatı en son QP Bilişimde 600 liraydı ama o kalite fiyata değer.
Umarım DA bundan sonraki sistemlerinde kaliteli kasa ve anakart seçer.

Geri