YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR

Batuw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,086
Ben gt220den rx560 a geçtim ama bilgisayarım ekran kartını görmüyor kartı yeni taktım yapmam gereken bir şeymi var ?

driver kurmamış olabilirsiniz onun dışında görüntü kablonuzda sorun olabilir bunlar harici bildiğim bir şey yok maalesef

Görmüyor derken, görüntü mü gelmiyor?

Eğer görüntü gelmiyorsa ekran kartı güç bağlantısını yapmamış olabilirsiniz. (Var ise.)
Hayır efendim görüntü ekrana geliyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyor

Efendim şimdi driver i yğklüyorum işlem bitince kullana bilirmiyim yani ?
güncel olanı kurarsanız kullanabilirsiniz sanırım ama @Kesteko nun dediği gibi ekran kartınızda güç bağlantısı varsa onu yapmamış olabilirsiniz tam modeli nedir ekran kartınızın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır efendim görüntü ekrana geliyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyor
o zaman driver kurmamışsınız hocam driver kurun

Rx 560 Shappire Pulse
Çok büyük ihtimal Nvida driverlarını silmeden AMD driverlarını otomatik olarak windows kurdu Nvdia karttan Amd karta geçtiysen format atarak geçmen çok daha iyi olur.

Öyleyse DDU programı ile önce ekran kartı driver'larıni temiz silin, akabinde ekran kartının kendi sitesinden WHQL olan sürümü yükleyin. Sorun çözülecektir.

Çok büyük ihtimal Nvida driverlarını silmeden AMD driverlarını otomatik olarak windows kurdu Nvdia karttan Amd karta geçtiysen format atarak geçmen çok daha iyi olur.
Format atıcak durumda değilim nvidia dricerlerini silebileceğim bir program varmı ?

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UMARIM İSTEDİĞİNİZ İNTERNETE SİSTEME SAHİP OLURSUNUZ DÜZELDİ <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,898
Üyeler
174,454
Son üye
ardaaaa67
Geri