Hayır efendim görüntü ekrana geliyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyorGörmüyor derken, görüntü mü gelmiyor?
Eğer görüntü gelmiyorsa ekran kartı güç bağlantısını yapmamış olabilirsiniz. (Var ise.)
güncel olanı kurarsanız kullanabilirsiniz sanırım ama @Kesteko nun dediği gibi ekran kartınızda güç bağlantısı varsa onu yapmamış olabilirsiniz tam modeli nedir ekran kartınızınEfendim şimdi driver i yğklüyorum işlem bitince kullana bilirmiyim yani ?
o zaman driver kurmamışsınız hocam driver kurunHayır efendim görüntü ekrana geliyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyor
Çok büyük ihtimal Nvida driverlarını silmeden AMD driverlarını otomatik olarak windows kurdu Nvdia karttan Amd karta geçtiysen format atarak geçmen çok daha iyi olur.Rx 560 Shappire Pulse
Öyleyse DDU programı ile önce ekran kartı driver'larıni temiz silin, akabinde ekran kartının kendi sitesinden WHQL olan sürümü yükleyin. Sorun çözülecektir.Hayır efendim görüntü ekrana geliyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyor
Format atıcak durumda değilim nvidia dricerlerini silebileceğim bir program varmı ?Çok büyük ihtimal Nvida driverlarını silmeden AMD driverlarını otomatik olarak windows kurdu Nvdia karttan Amd karta geçtiysen format atarak geçmen çok daha iyi olur.
katılıyorum hocamÖyleyse DDU programı ile önce ekran kartı driver'larıni temiz silin, akabinde ekran kartının kendi sitesinden WHQL olan sürümü yükleyin. Sorun çözülecektir.
DDU programı @Kesteko yazmış adınıFormat atıcak durumda değilim nvidia dricerlerini silebileceğim bir program varmı ?
DDU diye bir program var. burada detaylıca anlatılmış.Format atıcak durumda değilim nvidia dricerlerini silebileceğim bir program varmı ?