doctur
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Zamanında kardeşime okuldan tablet vermiştilerdir rafta duruyordu bir açayım dedim böyle hatalar alıyorum ne yapmam lazım nasıl çözerim bu sorunu
Recovery dosyasi eksik diyor orda yani format atman lazım oda senden usb bellekte format dosyasi ya da disk istiyorZamanında kardeşime okuldan tablet vermiştilerdir rafta duruyordu bir açayım dedim böyle hatalar alıyorum ne yapmam lazım nasıl çözerim bu sorunu
aga okul vermisti 32gb mı ne hafızası vardı icinde w10 pro kuruluydu disk nasıl takıcamRecovery dosyasi eksik diyor orda yani format atman lazım oda senden usb bellekte format dosyasi ya da disk istiyor
kanka ikisiylede aynı hatayı alıyorumTabletle girdiğinde mi hatayı aldın
Herhangi baska bir pcin yada telefona baglayabilecegin bir flash bellegin varmiaga okul vermisti 32gb mı ne hafızası vardı icinde w10 pro kuruluydu disk nasıl takıcam
Post automatically merged:
kanka ikisiylede aynı hatayı alıyorum
Senin bilgin yok galiba ya da ne diyeceğini bilmiyorsun. Tablet bilgisayarı açmak istemiş açılmamış. Sen foruma neyle girdin diye saçma bir soru soruyorsun.Tabletle girdiğinde mi hatayı aldın
Tablet modelinden araştırma yapın illa yardımcı olacak video vardır. Olmadı tablet bilgisayarın modelini yazın bakalım biz.var ama bios ekranı gelmiyor
varHerhangi baska bir pcin yada telefona baglayabilecegin bir flash bellegin varmi
casper n410 pek fazla kaynak yok ben baktım bulamadımSenin bilgin yok galiba ya da ne diyeceğini bilmiyorsun. Tablet bilgisayarı açmak istemiş açılmamış. Sen foruma neyle girdin diye saçma bir soru soruyorsun.
Post automatically merged:
Tablet modelinden araştırma yapın illa yardımcı olacak video vardır. Olmadı tablet bilgisayarın modelini yazın bakalım biz.
Flashi takicaksin bios tusu hangisi ise benimki deldi ona basicaksin surekli sonra boot kısmından suanki acilis yerine degilde 1. Sıraya taktigin usb bellegi alicaksin umarim format diski hazilamayi biliyorsundur yoksa da youtubda birsuru video varvar ama bios ekranı gelmiyor
Bu bilgisayarlar gibi değil ondan dolayı olmuyor. Tablet bilgisayar olduğu için farklı yöntemleri var.Flashi takicaksin bios tusu hangisi ise benimki deldi ona basicaksin surekli sonra boot kısmından suanki acilis yerine degilde 1. Sıraya taktigin usb bellegi alicaksin umarim format diski hazilamayi biliyorsundur yoksa da youtubda birsuru video var