Yardım Gamepadi Nasıl Kullanabilirim?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
Arkadaşlar evde bi snopy gamepad buldum takım pc ye ayarlanıyor dedi kullanılmaya hazır dedi ama fortnite da kullanamıyorum. Sebebi nedir bilen var mı lütfen bir şey bilmiyorsanız bile konuyu uplayın belki bilen çıkar.

En İyi Cevap
Arkadaşlar evde bi snopy gamepad buldum takım PC ye ayarlanıyor dedi kullanılmaya hazır dedi ama fortnite da kullanamıyorum. Sebebi nedir bilen var mı lütfen bir şey bilmiyorsanız bile konuyu uplayın belki bilen çıkar.
1. adım: (Linke Tıklayarak direk indirebilirsiniz) http://pinnaclegameprofiler.com/files/pinnacle-setup.exe bu programı kuruyoruz.
2. adım: Bu linken oyunumuzu buluyoruz oyunlar alfabetik sıralıdır. Download Game Profiles - Pinnacle Game Profiler ve indiriyoruz
3. Adım gamepadimiz Pc'mize bağlı iken pinnacle game profiles adlı programımızı açıyoruz üstte küçük fontlarla yazılmış olam gameprofiles'ı bulup tıklıyoruz ardindan gelicek ekrandan importu seçip indirdiğimiz oyun profilini açiyoruz oyunu...
Arkadaşlar evde bi snopy gamepad buldum takım PC ye ayarlanıyor dedi kullanılmaya hazır dedi ama fortnite da kullanamıyorum. Sebebi nedir bilen var mı lütfen bir şey bilmiyorsanız bile konuyu uplayın belki bilen çıkar.
Çünkü Fortnite'ın PC sürümü yüklü sende oyunun içerisinde Gamepad sinyallerini okumak için bi komut yok. O sadece klavye mouseu okuyabilir istersen PS4 emülatörü indirip Fortnite kurarak sorunsuz oynayabilirsin, veya bir program kurarak gamepadi Fortnite ile kullanabilirsin ama seni hileden dolayı banlıyabilirler kimse garanti veremez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya bilgisayarın gamapadin yazılımını görüp hazır demiştir ama gamepadin içindeki aksanlar bozuk olduğu için hareketlerini okumuyor olabilir Windows'un içinde bir program vardı gamepad ile yaptığın tüm hareketleri oradan kontrol edebiliyorsun ama adını hatırlamıyorum YouTube'a nasıl gamepad ile oyun oynanır yaz çıkan videolarda programın adı yazar.

1. adım: (Linke Tıklayarak direk indirebilirsiniz) http://pinnaclegameprofiler.com/files/pinnacle-setup.exe bu programı kuruyoruz.
2. adım: Bu linken oyunumuzu buluyoruz oyunlar alfabetik sıralıdır. Download Game Profiles - Pinnacle Game Profiler ve indiriyoruz
3. Adım gamepadimiz Pc'mize bağlı iken pinnacle game profiles adlı programımızı açıyoruz üstte küçük fontlarla yazılmış olam gameprofiles'ı bulup tıklıyoruz ardindan gelicek ekrandan importu seçip indirdiğimiz oyun profilini açiyoruz oyunu kendisi algılayacaktır.
denemedim ama işe yarar gibi dene xd @strive_for_greatness özür dilerim linkler yok...

En İyi Cevap
Çünkü Fortnite'ın PC sürümü yüklü sende oyunun içerisinde Gamepad sinyallerini okumak için bi komut yok. O sadece klavye mouseu okuyabilir istersen PS4 emülatörü indirip Fortnite kurarak sorunsuz oynayabilirsin, veya bir program kurarak gamepadi Fortnite ile kullanabilirsin ama seni hileden dolayı banlıyabilirler kimse garanti veremez.
Ayarlarında gamepad düzenlemeleri falan var ama?

3. Adım gamepadimiz PC'mize bağlı iken pinnacle game profiles adlı programımızı açıyoruz üstte küçük fontlarla yazılmış olam gameprofiles'ı bulup tıklıyoruz ardindan gelicek ekrandan importu seçip indirdiğimiz oyun profilini açiyoruz oyunu kendisi algılayacaktır.
denemedim ama işe yarar gibi dene xd @strive_for_greatness özür dilerim linkler yok...
eyvallah deniyim
bu en iyi cevap da imzana selam olsun 😎

hayır hocam deneyince fark ettim olmuyor esi linkler yapabilen de 2016 da yapmış ama başka şeyler de var mesela şu

anladığım üzere kendimize sanal bir gamepad oluşturuyoruz, ve o şekilde fortnite'a giriyoruz.
anladım, sadece fortnite a bağlı değil ben bakarım diğer oyunlara da çalışmazsa o zaman bi yoluna bakarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,472
Üyeler
197,693
Son üye
borikx
Geri