donanimarsivi.com
Windows DefenderÜcretsiz kullanabileceğim detaylı ve güvenli işimi hakkıyla görebilecek bir antivirüs yazılımı önerir misiniz?
Yüklediğim dosyaları da tarayabiliyor mu?Size güçlü bir IS olan COMODO IS'i tavsiye ediyorum. Internet Security'lerin içerisinde antivirüs bulunmaktadır.
COMODO IS Tanıtım ve Kurulum Yönergesi
Merhaba, Tanıtım : COMODO IS içinde bir antivirüs, Firewall, Sandbox, Browser, Secure Shopping gibi birçok özelliği içinde barındıran. İnternet güvenliği için en iyi programlardan biridir. Kullanımı : 1 - Kabul Et ve Yükle Seçeneğini Seçiniz. 2 - Kurulumun Bitmesini Bekleyiniz 3 -...donanimarsivi.com
Maalesef etkili olduğunu düşünmüyorum.Windows Defender
Düzelt kısmına bastığım zaman mı tarama yapıyor?Tarama özelliği mevcut, istediğiniz zaman tarama yapabilirsiniz.
internet sitelerini taramasında da kullanabilir miyim?Tarama özelliği mevcut, istediğiniz zaman tarama yapabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum.Alposki,
Uygulamayı kurup yaptığım yönergenin en altında ki bağlantıdan önerilen ayarları gerçekleştirirseniz çok etkili bir şekilde kullanırsınız. Gayet sağlam bir yazılımdır. İlk kurduğunuzda düzelt bölümüne basıp tarama yapmanız gerekiyor.
önerilen ayarlar kısmına hangi sekmeden ulaşabilirim?THE_MILLER'ın belirttiği gibi default ayarlarda COMODO şirketinin başarılı olduğu firewall ve HIPS gibi özelliklerden tam anlamıyla faydalanamazsın.