VİRÜS Bulaştı nasıl silebilirim!

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
F1 2020 Oyunu için https://www.turkceyamaci.com/ bu siteden yama indirdim aslında pek güvenemedim ama indirdim yorumaları falan vardı neyse kurucaktım kuramadım kaspersky engelledi sonra hani olurya sizinde başınıza gelmiştir güvenli olsa bile hata verebilir diye düşündüm kapattım tekrar kurdum kurulacak yeri gösterdi ama f1 klasorü içinde değil allah allah dedim neyse dedim kurdum ve pat yeniden başladı bilgisatar oyun türkçe falan da olmadı anladım köfteyi.

Denetim masasından kaldırdım yüklediğim programı şunda kaspersky ile taratıyorum yapmam gereken harici bir şey varmı format atmak istemiyorum.

Kaç yıllık bilgisayar kullancısıyım bile bile virüs soktum resmen üzgünüm.

Hocam bu site zaten güvenli değil bitcoin virüsü barındırıyor

Hocam bu site zaten güvenli değil bitcoin virüsü barındırıyor
İş işten geçti önerin varmı format atsam gider herhalde taratma yapıyorum? birde bitcoin virüsü nedir? myning mi yapıyor yapsa farkederim ama kullanımlar %100 değil.

Bu site ile alakalı daha önce de bir mining virüsü vakası yaşanmıştı.

RKill logunuzu konuya ekleyiniz.

HitmanPro malware removal yazılımını kullanmadan önce RKill ile zararlıları inaktif edin. RKill logunuzu'da konuya ekleyin.

HitmanPro malware removal yazılımını kullanmadan önce RKill ile zararlıları inaktif edin. RKill logunuzu'da konuya ekleyin.
Tam anlayamıyorum dediğinizi ama konununuzu okuyup yapacağım sonra da hitman pro ile taratacağım doğrumu görseli de buraya eklemem lazım sanırım?

Hitman Pro Kaspersky'dan daha iyi taramaya sahip. İlk Hitman Pro ile taratın. Bu arada Tam Taramasını yapın.
nerden indirebilirim üyelik vesaire istiyor ücreti neyse ödeyebilirim artık hiçbir siteye güvenim kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,193
Üyeler
189,572
Son üye
ntcbk2k
Geri