Logitech DFGT alınır mı??

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba Bu model direksiyon alınır mı? ets ve forza da kullanıcam öyle ağır simülasyon değilim ama klavyeyle oynamak istemediğim için g29 baktım aşırı pahalı bu daha uygun geldi 800 tl ye ikinci el buldum almalımıyım?

Bir T500RS, G29 değil ama işini görecektir

800TL'ye güvenilir ve temiz ise kaçırma dostum. Fiyatının en iyi ürünü.
Uzun bir süre kullandım, sorun var ise alabilirim.
15 Yaşında bir çocuk satıyor sıkıntı olacağını sanmam sadece uzun süre kullanıyorsanız benim eski direksiyon setimde olmuştu gaz fren de bir aşınma ölü bölge oluşuyormu?
Malzemesi nasıl?
Bir de forcefeedback mi doğru yazdım ama geri tepkimesi güzelmi? teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir T500RS, G29 değil ama işini görecektir
Aslında onlara baktım ama zaten arada arkadaşlarla ets forza falan girdiğim için masraf etmeye gerek yok diye düşündüm.

gaz fren de bir aşınma ölü bölge oluşuyormu?
Hayır, oluşmuyor.
Malzemesi nasıl?
Plastik bir yapıda fakat kalitesiz değil. Elinizde kalacak hissiyarı vs. kesinlikle yok.
Bir de forcefeedback mi doğru yazdım ama geri tepkimesi güzelmi?
Assetto Corsa gibi oyunlarda rahatlıkla drift ya da yarış yapabiliyordum. Tepkimesi kötü değil fakat çok iyi de değil.

Hayır, oluşmuyor.

Plastik bir yapıda fakat kalitesiz değil. Elinizde kalacak hissiyarı vs. kesinlikle yok.

Assetto Corsa gibi oyunlarda rahatlıkla drift ya da yarış yapabiliyordum. Tepkimesi kötü değil fakat çok iyi de değil.
Anladım sanırım 800 tl ye iyi bir tercih olacak yarın buluşuyorum 3 senedir ondaymış sıfır aldım diyor eski bir cihaz sanırım sıfırıda yok kutusunu annesi atmamış üstündeki tuşlar falan silinmemiş fotoğrafta da diri duruyor bakalım hayırlısı olsun.

Hayır, oluşmuyor.

Aldım ama arkadaş adaptörü kaybetmiş daha güçlü bir adaptör almış ben bunu böyle kullansam sorun olurmu? Yenisini alsam kaç volt almalıyım evde olabilir de.

Aldım ama arkadaş adaptörü kaybetmiş daha güçlü bir adaptör almış ben bunu böyle kullansam sorun olurmu? Yenisini alsam kaç volt almalıyım evde olabilir de.
Orasını bilemeyeceğim, internet üzerinden araştırın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,723
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri