Yardım Mavi ekran sorunu (laptop kullanıcısıyım)

-WyNexTR

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba öncelikle. Başlıkta da yazığı gibi mavi ekran sorunu yaşıyorum 1 kaç aydır. Bilgisayarım laptop özellikleri; İşlemci: i5 6200u D.ekran kartı: intel hd graphics 520 H.ekran kartı: Nvidia Geforce 940m ssd: SAMSUNG 860evo 250gb(sonradan takıldı) ram: 8 gb 1600 mhz sanırım (görev yöneticisinde öyle yazıyor). anakart: X555UB asus bios u güncelledim ama sıfırlamadım biosu. ekran kartı sürücüsü 456.71 Mavi erkan yediğimde bluescreenwiev i indirdim dosyaya baktığım zaman genellikle ntfs.sys ve ntoskrnl.exe kırmızı gözüküyor. Ve genellikle oyunlara girdiğim zaman veya discord da arkadaşlarla konuşurken ekran paylaşırlarsa onu izlerken de mavi ekran yiyorum. windows sürümünü daha 20H2 ye güncellemedim herhangi bir hata çıkarsa düzeltilsin diye şu anlık daha 2004 sürümündeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

yediğiniz hata nedir? hangi hatayı veriyor?

genenllikle kernel security veriyor ama irql hatası verdiğide olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski mavi ekran sorunlarına bakamıyorum gözükmüyor
sorun muhtemelen kablosuz ağ adaptöründe.
ağ adaptörünün driverlarını güncelleyin. eğer güncel bir sürücü yoksa yeni bir ağ adaptörü verin.
kernel security hatasının genelde sebebi bu dur.

sorun muhtemelen kablosuz ağ adaptöründe.
ağ adaptörünün driverlarını güncelleyin. eğer güncel bir sürücü yoksa yeni bir ağ adaptörü verin.
kernel security hatasının genelde sebebi bu dur.
ama sadece onu yemiyorum aldığım başka hatalarda var
irql_not_less_equal,memory managment, bunlarda var önceden de yiyodum ama bazen geçiyodu ama şimdi hangi oyuna girsem mavi ekran yiyorum.

ama sadece onu yemiyorum aldığım başka hatalarda var
irql_not_less_equal,memory managment, bunlarda var önceden de yiyodum ama bazen geçiyodu ama şimdi hangi oyuna girsem mavi ekran yiyorum.
memtest64 ile ramleri test edin. 1 tane hata çıksa bile bana söyleyin

tamam o uzun sürüyo diye biliyorum boşta olduğum zaman yapıp size bildiririm teşekkürler yardımınız için. Başka bi öneriniz varsa yazın onuda deneyebilirim.
hayır yok. ramleri test etmenizi bekleyeceğim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri