U umtgms1 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 5 14 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emmree yazmış: Yukarıda attığım linkten tekrardan okuyarak eksiksiz yap hocam. Devamı için tıklayın... Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Ekler Ekran Görüntüsü (12).png 21.5 KB · Hit: 59
Emmree yazmış: Yukarıda attığım linkten tekrardan okuyarak eksiksiz yap hocam. Devamı için tıklayın... Böyle bir hata ile karşılaşıyorum.
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 21,479 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 8,407 14 Mart 2023 #15 umtgms1 yazmış: Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Devamı için tıklayın... Masaüstüne kopyala hocam klasör haline getir. Oradan da dosya konumuna getir. Öyle dene bakalım.
umtgms1 yazmış: Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Devamı için tıklayın... Masaüstüne kopyala hocam klasör haline getir. Oradan da dosya konumuna getir. Öyle dene bakalım.
U umtgms1 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 5 14 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Emmree yazmış: Masaüstüne kopyala hocam klasör haline getir. Oradan da dosya konumuna getir. Öyle dene bakalım. Devamı için tıklayın... Hocam dosyaları açmak istediğimde bile böyle bir engelle karşılaşıyorum. Ekler Ekran Görüntüsü (13).png 19.7 KB · Hit: 61
Emmree yazmış: Masaüstüne kopyala hocam klasör haline getir. Oradan da dosya konumuna getir. Öyle dene bakalım. Devamı için tıklayın... Hocam dosyaları açmak istediğimde bile böyle bir engelle karşılaşıyorum.
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 21,479 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 8,407 14 Mart 2023 #17 umtgms1 yazmış: Hocam dosyaları açmak istediğimde bile böyle bir engelle karşılaşıyorum. Devamı için tıklayın... Dosyaları not defteri ile açamazsın zaten. Bunları hepsini bir klasör haline getir ondan sonra dosya olarak sıkıştır ve gönder.
umtgms1 yazmış: Hocam dosyaları açmak istediğimde bile böyle bir engelle karşılaşıyorum. Devamı için tıklayın... Dosyaları not defteri ile açamazsın zaten. Bunları hepsini bir klasör haline getir ondan sonra dosya olarak sıkıştır ve gönder.
U umtgms1 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 5 15 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Emmree yazmış: Dosyaları not defteri ile açamazsın zaten. Bunları hepsini bir klasör haline getir ondan sonra dosya olarak sıkıştır ve gönder. Devamı için tıklayın... hocam sıkıştırma apmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Ekler Ekran Görüntüsü (14).png 6.3 KB · Hit: 64
Emmree yazmış: Dosyaları not defteri ile açamazsın zaten. Bunları hepsini bir klasör haline getir ondan sonra dosya olarak sıkıştır ve gönder. Devamı için tıklayın... hocam sıkıştırma apmak istediğimde bu hatayı alıyorum.