Vodafone redbox nasıldır

Reaksiyon skoru
33
Oturduğumuz binada (müstakil) hiçbir altyapı olmadığı için ve süperbox ta en lazım olduğu zamanda yoğunluk olduğu için redbox almaya karar verdik kullanan varsa yazabilir mi nasıldır iyi midir? sıkıntıları neler

Oturduğumuz binada (müstakil) hiçbir altyapı olmadığı için ve süperbox ta en lazım olduğu zamanda yoğunluk olduğu için redbox almaya karar verdik kullanan varsa yazabilir mi nasıldır iyi midir? sıkıntıları neler
Oyun oynama gibi bir planın varsa onu yapamazsın youtube gibi yerlerde işini görür.

redbox limitsiz alabilirsin. yanında 24 ay vodafone tv de veriyor yabancı liglerin maçlarına da bakarsın temizz. ama önce vodafone'da 15mbps üzeri hız alman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ping fazla mı oluyor
ya fazla değil de çok oynak. yani bi bakıyorsun 18 bi bakıyosun 40 çok değişik.

redbox limitsiz alabilirsin. yanında 24 ay vodafone tv de veriyor yabancı liglerin maçlarına da bakarsın temizz. ama önce vodafone'da 15mbps üzeri hız alman lazım.

Sonra bir bakmışsın 2000 sonra vodafone için çanlar çalıyor redbox taahhütlü mü ?

Yok oyun oynamıycam zaten ebaya girsin YouTube a netflixe falan girsin 720p video izlersin yeter
Onlarda iş görür herhalde vodafone hat kullanan yok mu hiç evinde test yap en uygun konumda 20den yüksek çıkarsa 3 4 testten sonra 15mbps sabit alırsın mesela benim telefonda normalde 20 civarı çıkıyor akşamları 10a kadar düşüyor yoğun saatlerde ama bazılarında 70mbps felan çıkıyor çekmeyen yerde değilim.

Reis benim hızım 40 50 ama şebeke çekmiyor diyorlar aylık 200tl ödemeyede razıyız ama olmuyor ya cidden artık bıktım

Ekler

• Screenshot_20201116-144343_Speedtest.jpg
    Screenshot_20201116-144343_Speedtest.jpg
    445.5 KB · Hit: 56
Reis benim hızım 40 50 ama şebeke çekmiyor diyorlar aylık 200tl ödemeyede razıyız ama olmuyor ya cidden artık bıktım
kendi açtığın konuya dönersen yardımcı olabilirim.

Geri