Teşekkürler.WD Blue öneririm. Seagate Barracuda da var, daha hızlı ama daha sesli çalışıyor.
Hayır sistemim sessiz çalışıyor. HDD sesli çalışmasını istemem.Kulaklarının sağır olmasını istiyorsan Barracuda al geç
Teşekkürler, WD Blue mu daha mantıklı olur?Seagate Barracuda ve WD Blue öneririm.
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben onu alırdım.Teşekkürler, WD Blue mu daha mantıklı olur?
WD Blue'yu bilmiyorumHayır sistemim sessiz çalışıyor. HDD sesli çalışmasını istemem.
İkisi de iyidir. İstediğini tercih edebilirsin.Teşekkürler, WD Blue mu daha mantıklı olur?
Bütçem olsa hiç düşünmeden 1 TB alacağım fakat, bütçe yok ve arttıramıyorum.
Çok pahalı değil. Bende 480gb ssd + 1TB olduğu halde durum böyle. Bütçeyi arttırıp 1TB alın kafanız rahat olsun.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler.Ben onu alırdım.
WD Blue'yu bilmiyorum
Ama ses istemiyorsan Barracuda'yı ele
Tamamdır teşekkürler. Kullanan varsa eğer deneyimlerini aktarabilir mi?İkisi de iyidir. İstediğini tercih edebilirsin
Wd blue kullanıyorum ses 0 denecek kadar az. Sadece arada sırada (1 saatte 1 falan.) HDD den Cıyık diye ses geliyo ama 1-2sn. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 190/190 okuma yazma hızı var.Bütçem olsa hiç düşünmeden 1 TB alacağım fakat, bütçe yok ve arttıramıyorum.
Teşekkürler.
Tamamdır teşekkürler. Kullanan varsa eğer deneyimlerini aktarabilir mi?
Bu ürünü alacağım. Dediğiniz ürün bu değil mi?Wd blue kullanıyorum ses 0 denecek kadar az. Sadece arada sırada (1 saatte 1 falan.) HDD den Cıyık diye ses geliyo ama 1-2sn. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 190/190 okuma yazma hızı var.
Evet.Bu ürünü alacağım. Dediğiniz ürün bu değil mi?
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com