Asus TUF,Rog,Dual nedir

ZCan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Aralarındaki fark nedir bunların bi sistem alıcam dual var ben TUF taraftarıydım ama bilmiyorum ne fark ediyor hangisi iyi

Aralarındaki fark nedir bunların bi sistem alıcam dual var ben TUF taraftarıydım ama bilmiyorum ne fark ediyor hangisi iyi
Aralarında sadece soğutma performansı farkı var. Bir de malzeme kalitesi tabi.

Asus'un 3 farklı serisi.
ROG en üst,tuf orta,dual ise giriş seviyesi.

ROG Aralarından en iyi soğutma performansına sahip olan bir ASUS alt firması ve en pahalısı.
ASUS DUAL ve TUF ise tartışılır ama ekran kartında TUF tasarımlarını beğenmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi daha iyi soğutur performanslar iyi aynı mı hepsinin verdiği 1660 super ekran kartı için
ROG en iyi soğutan

Dual a giriş seviyesi diyorlar fakat piyasadaki TÜM başka marka kartlardan daha soğuk. FP için Dual tercih ediniz. Uzun kullanımda gayet iyidir.

ROG Aralarından en iyi soğutma performansına sahip olan bir ASUS alt firması ve en pahalısı.
ASUS DUAL ve TUF ise tartışılır ama ekran kartında TUF tasarımlarını beğenmiyorum.
Bi sistem var 5 saat civarı yayın 4 5 saatte kendim hikayeli oyunlar online oyunlarda takılmayı planlıyorum çok ısınmaz demi dualde

Rog en iyisidir bunlar arasında.
TUF ve Dual fark nedir hangisi soğutma performans açısından iyidir

Bi sistem var 5 saat civarı yayın 4 5 saatte kendim hikayeli oyunlar online oyunlarda takılmayı planlıyorum çok ısınmaz demi dualde

Isınmaz. Dual buz gibi bir kart serisidir. Fakat GTX1660S ile ne kadar yayın açarsınız bilemem.

Paranız var ise rog.Ben rtx3080 kullanıyorum mükemmel soğutması.

Dual a giriş seviyesi diyorlar fakat piyasadaki TÜM başka marka kartlardan daha soğuk. FP için Dual tercih ediniz. Uzun kullanımda gayet iyidir.
5 saat yayın 4 saat kendim takılıcam rahat çalışır demi oc falan yapmayacam tahmini kaç sıcaklığı görür

Hangi dual?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,740
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak