Evet 1080p de oc lemeyi düşünüyorumAmacınız oyun oynamak mı?
1080p'de darboğaz yapacaktır
32 GB ram neden istiyorsunuz 16 yapıp işlemciyi yükseltin.Evet 1080p de oc lemeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2600 ü
İleriye dönük olsun diye birde ram 16 olsa bütçeye göre 3500x oluyor bende arada çok fark olmadığını düşndüm32 GB ram neden istiyorsunuz 16 yapıp işlemciyi yükseltin.
Çok saçma düşünmüşsünüz.16 gb ram gayet yeterli,işlemci 3500x olabilir.İleriye dönük olsun diye birde ram 16 olsa bütçeye göre 3500x oluyor bende arada çok fark olmadığını düşndüm
Hocam şöyle ki soğutucu ve Rami kaldırsam bile 3500x alabilirimÇok büyük darboğaz yapacaktır bende RTX2060 ve Ryzen 5 2600 var %1-2 darboğaz yapıyor RX5700XT ise RTX2070Super gücünde yani RTX2060 yanında bir hiç ayrıca neden yüksek işlemci almak varken düşük işlemci ve sıvı soğutma alıyorsun ki!! sen bütçeni söyle işlemci + soğutma için ben sana işlemci önereyim
Ssd bana lazım32GB ram yerine diğar parçaları yükseltebilirsiniz ayrıca 1TB SSD de işlemciye bakılırsa çok düşük sistem aşırı derecede saçma ve SAÇMA!!
3500x soğutucu ve Rami kaldırırsam oluyorÇok saçma düşünmüşsünüz.16 gb ram gayet yeterli,işlemci 3500x olabilir.
Knk sen bana sistem için bütçe ver nedense gereksiz sinirlendim sistemi görünceSsd bana lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3500x soğutucu ve Rami kaldırırsam oluyor
9k vatanadanKnk sen bana sistem için bütçe ver nedense gereksiz sinirlendim sistemi görünce![]()