Mustafa Emre Koç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 421
Son zamanlarda bağlamaya merak saldım öğrenmeyi istiyorum ama bağlamaların fiyatları uçmuş f/p bağlama önerisine ihtiyacım var 
bende f/p tavuk dönerci arıyordum f/p ci olduk heheSon zamanlarda bağlamaya merak saldım öğrenmeyi istiyorum ama bağlamaların fiyatları uçmuş f/p bağlama önerisine ihtiyacım var![]()
Hocam sen ne yaptın ben 100 150 liralık bişey arıyorumSıradan bir müzik merkezinde 400-500 TL fiyatında bir öğrenci bağlamasını alabilirsin 400 500 nedir ki kalitesiz deme zaten bir enstrümana başlarken ucuz enstrümanla başlamalısınama uzun sap almalısın
100 150 liraya bulman için bir tane bağlama evine gitmen lazım (sadece bağlama üretilip satılan bir mekan) orada belki ufak bir şey bulursun veya ikinci elHocam sen ne yaptın ben 100 150 liralık bişey arıyorum![]()
100 150 lireaya flür var bulursan banada söyle bağlamaHocam sen ne yaptın ben 100 150 liralık bişey arıyorum![]()
İkinci elde güzel bağlamalar varSon zamanlarda bağlamaya merak saldım öğrenmeyi istiyorum ama bağlamaların fiyatları uçmuş f/p bağlama önerisine ihtiyacım var![]()
100 150 liraya bulursan banada de bende alayımHocam sen ne yaptın ben 100 150 liralık bişey arıyorum![]()
100 e bırakırım hocam mesaj atarsanız 150 olurSon zamanlarda bağlamaya merak saldım öğrenmeyi istiyorum ama bağlamaların fiyatları uçmuş f/p bağlama önerisine ihtiyacım var![]()