macOS
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,143
Buraya sormak yerine avukata sormanızı tavsiye ederim.Mahkemeye nasıl başvurabilirim? Ayıplı maldan işlem görür mü?
Buraya sormak yerine avukata sormanızı tavsiye ederim.Mahkemeye nasıl başvurabilirim? Ayıplı maldan işlem görür mü?
eğer ürünü sağlam diye aldıysan direk dolandırılcıktan şikayet etmahkemeye nasıl başvurabilirim. ayıplı mal'dan işlem görür mü
125 tl verdim ikisine bana satarken çalışıyor dedi denemeden aldımanakart ve islemci nedir dostum kaç para verdin bi söylesen
biryere varır mı böyleeğer ürünü sağlam diye aldıysan direk dolandırılcıktan şikayet et
o kadarını ben bilemem125 TL verdim ikisine bana satarken çalışıyor dedi denemeden aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biryere varır mı böyle
125tl için mahkemeye verirmez mahkemeye vericende uğrasacanda 125tl için değmez bu sana ders olsun bi daha ikinci ürün alırken test ederek al sen en iyisi soğuk su iç125 TL verdim ikisine bana satarken çalışıyor dedi denemeden aldım
telefon numarası var sadece elimde yani bir şey yapabilir miyimo kadarını ben bilemem
125 tl mi sen onun çalışabilme ihtimalini sevmissin125tl için mahkemeye verirmez mahkemeye vericende uğrasacanda 125tl için değmez bu sana ders olsun bi daha ikinci ürün alırken test ederek al sen en iyisi soğuk su iç
linkteki arkadaş mı satmış bu arkadaşa ürünü
yok be oluuum naptın.mahkemeye nasıl başvurabilirim. ayıplı mal'dan işlem görür mü
Hayır bu arkadaş dün sattım diye konu açmış bugünde satın aldım diyolinkteki arkadaş mı satmış bu arkadaşa ürünü