J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
4 binlik sistemi tartışıyoruz?
gayet berbat sistem bu arada nesini savunduğunuzu anlamadım
4 binlik sistemi tartışıyoruz?
Yo her sistemini?4 binlik sistemi tartışıyoruz?
Biraz daha HaQQus'a yalakalanırsa ona sistem toplayacakmış Haqqus öyle demiş :gayet berbat sistem bu arada nesini savunduğunuzu anlamadım
Sinirden yazamadım, cahillikten değil.10100F'in yerine 3100 yazmışsın![]()
Abilerini çağır.@RevDeisDou ne diyo bu?
Benim burada savunduğum sistem 4 binlik sistem. Konuyu saptırma!Yo her sistemini?
Tamam, daha iyisini topla helal diyeyim.gayet berbat sistem bu arada nesini savunduğunuzu anlamadım
Fancıkları da onu koruyoHaqqus 5 para etmez sistemler topluyor.Adam gibi psu bile kullanmıyo.
Fancık demek yerine daha iyisini topla. Hala konu kaç sayfa oldu ama hala gelmedi o sistem.Fancıkları da onu koruyo![]()
Al bir tane attım doymadım 2. atacam bu arada @RevDeisDou overclocktan anladığı için etiketledim.Sinirden yazamadım, cahillikten değil.
Abilerini çağır.
Benim burada savunduğum sistem 4 binlik sistem. Konuyu saptırma!
Tamam, daha iyisini topla helal diyeyim.
Vatandan daha iyisi toplanır satıcılar çok iyi insanlar ama yanlarında sponsorlu bir iki görevli var onlar işi bozuyor onun dışında iyi hizmet veriyorlar4K Sistem Parçaları: INTEL Core i3 10100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI H410M-A PRO Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 Anakart
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB)
CORSAIR CARBİDE SERİSİ SPEC-05 650W 80PLUS MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI
MSI GEFORCE GTX 1650 VENTUS XS 4G OC 4GB GDDR5 128bit NVIDIA Ekran Kartı
4000 liraya toplanan sistem![]()
2 tane attımFancık demek yerine daha iyisini topla. Hala konu kaç sayfa oldu ama hala gelmedi o sistem.
Sinirden yazamadım, cahillikten değil.
Abilerini çağır.
Benim burada savunduğum sistem 4 binlik sistem. Konuyu saptırma!
Tamam, daha iyisini topla helal diyeyim.
Arkadas heralde haqquş un sistemlerinden birisini aldı heralde yoksa böyle savunmanın bir anlamı bence yok2 tane attım
Taraftar 3 3 3 diye bağrıyor![]()
Yok yok biraz daha yalakalanırsa Haqqus'a o ona sistem toplayacak heralde.Arkadas heralde haqquş un sistemlerinden birisini aldı heralde yoksa böyle savunmanın bir anlamı bence yok![]()
Fancık demek yerine daha iyisini topla. Hala konu kaç sayfa oldu ama hala gelmedi o sistem.