Kargolar öyle bu sıralar bana da 10 günde ulaştı kargom.İncehesaptan sipariş vereli 1 hafta 2 gün oldu ama kargom hala şubede bekletiliyor. Adamları aradığımda da sürekli mesai saatleri dışındayız diyorlar. Ne yapmam lazım?
Bende Ram aldım aynı yerden. Bana gelmiş benim haberim yok. Evde değilmişim. Sokağa çıkma yasağı var benim yaşıma, ama gel gör ki adreste yokmuşum. Getirmeyeceklerini söylediler, nedenini sorunca da dağıtıma çıktı dediler itiraz ettim. Müşteri temsilcisine bağlanıp şikayetçi olunca onunda yardımıyla getirmelerini sağladık. Biraz zor bi süreçtiAyrıca burda ayın 15inde kurye üzerinde yazıyor. Bu nedir?
Sipariş detayında ürün teslim edildi diye gözüküyor ama ortaya bir şey yok aras kargo kadar rezil bi firma görmedim.Bende RAM aldım aynı yerden. Bana gelmiş benim haberim yok. Evde değilmişim. Sokağa çıkma yasağı var benim yaşıma, ama gel gör ki adreste yokmuşum. Getirmeyeceklerini söylediler, nedenini sorunca da dağıtıma çıktı dediler itiraz ettim. Müşteri temsilcisine bağlanıp şikayetçi olunca onunda yardımıyla getirmelerini sağladık. Biraz zor bi süreçti
:d bişi olmaz. Kenarlardan sivisYaşım yetmiyor![]()
Aİlenden birisi kimliğin ile gidip alabilir ama şu anda ciddi anlamda tüm kargo firmaları şu anda dolu. Aras veya başka bir firma evet bende Aras kargo da çalıştım bir ara yapıyorlar tüm kargo firmaları adamın bulunduğu yerden uzaksan ve mesai bitimiyse bazıları aman diyip evde bulamadık diyip direk şubeye geri gidiyor. Bu durum kargo firması ile alakalı değil tamamen bizim insanımız yüzünden ve hatırlağın bir süre şubede bekletilen kargolar geri gidiyor.İncehesaptan sipariş vereli 1 hafta 2 gün oldu ama kargom hala şubede bekletiliyor. Adamları aradığımda da sürekli mesai saatleri dışındayız diyorlar. Ne yapmam lazım?
Ben şikayetci oldum şubeden hemen geldiSipariş detayında ürün teslim edildi diye gözüküyor ama ortaya bir şey yok aras kargo kadar rezil bi firma görmedim.