ARAS KARGO

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
İncehesaptan sipariş vereli 1 hafta 2 gün oldu ama kargom hala şubede bekletiliyor. Adamları aradığımda da sürekli mesai saatleri dışındayız diyorlar. Ne yapmam lazım?

İncehesaptan sipariş vereli 1 hafta 2 gün oldu ama kargom hala şubede bekletiliyor. Adamları aradığımda da sürekli mesai saatleri dışındayız diyorlar. Ne yapmam lazım?
Kargolar öyle bu sıralar bana da 10 günde ulaştı kargom.

Ayrıca burda ayın 15inde kurye üzerinde yazıyor. Bu nedir?

Ekler

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    11.6 KB · Hit: 71
10-15 günde gelir.

Ayrıca burda ayın 15inde kurye üzerinde yazıyor. Bu nedir?
Bende Ram aldım aynı yerden. Bana gelmiş benim haberim yok. Evde değilmişim. Sokağa çıkma yasağı var benim yaşıma, ama gel gör ki adreste yokmuşum. Getirmeyeceklerini söylediler, nedenini sorunca da dağıtıma çıktı dediler itiraz ettim. Müşteri temsilcisine bağlanıp şikayetçi olunca onunda yardımıyla getirmelerini sağladık. Biraz zor bi süreçti

Bende RAM aldım aynı yerden. Bana gelmiş benim haberim yok. Evde değilmişim. Sokağa çıkma yasağı var benim yaşıma, ama gel gör ki adreste yokmuşum. Getirmeyeceklerini söylediler, nedenini sorunca da dağıtıma çıktı dediler itiraz ettim. Müşteri temsilcisine bağlanıp şikayetçi olunca onunda yardımıyla getirmelerini sağladık. Biraz zor bi süreçti
Sipariş detayında ürün teslim edildi diye gözüküyor ama ortaya bir şey yok aras kargo kadar rezil bi firma görmedim.

Kargo şubeleri boğulmuş durumda. Basit bir iş değil. Teslim edemediği hiçbir kargoyu teslim düşemez. Hırsızlığa giriyor bu ve bunun riskini hiçbir kurye alamaz. Sadece bekleyeceksin başka hiçbir şey yapamazsın. Ama en sağlıklısı o kadar kargo içerisinde kargonun içten zarar görmesi olası , kutuda hiçbir şey görmesen bile günlerce şubede kalıyor. Ailenden birisine alması için rica edebilirsin.

Aİlenden birisi kimliğin ile gidip alabilir ama şu anda ciddi anlamda tüm kargo firmaları şu anda dolu. Aras veya başka bir firma evet bende Aras kargo da çalıştım bir ara yapıyorlar tüm kargo firmaları adamın bulunduğu yerden uzaksan ve mesai bitimiyse bazıları aman diyip evde bulamadık diyip direk şubeye geri gidiyor. Bu durum kargo firması ile alakalı değil tamamen bizim insanımız yüzünden ve hatırlağın bir süre şubede bekletilen kargolar geri gidiyor.

Ankara´da yaşıyorum ve ürünü geri İstanbul´a göndermişler. 15 gündür ailemle beraber evdeyiz ve gelen giden olmadı.Şaka gibi

Geri