Xiaomi Redmi Airdots 100TL !

Yanlış anlama fakat size neden yalan söyleyeyim.Düşürüp bozmuş olsaydım zaten garantiye yollamayla bile uğraşmazdım ben sol çalışıyor solu kullanırdım ve bozulunca çöpe atardım.Tabii yakın akrabalarım gelmişti onlar bakarken felan düşürdüyse bilemem ama söylerlerdi.Zaten son 1 2 aya doğru 45dakikada şarjı bitiyordu.
Neden ciddiye aldın ki küçük bir espri yaptım oysaki. :d

Arkadaşlar hepsi burada indirimlerinde gördüm atayım dedim 100 TL gerçekten çok çok iyi fiyat bu kulaklık için.
Yolculuklarda müzik dinlemeyi severim ses kalitesi önemli benim için yani çok bir şey beklemiyorum aslında sence almalı mıyım ? Kablolu kulaklık çok dolanıyor zorluk çıkarıyor o yüzden birde gecikme oluyormu ?

Yolculuklarda müzik dinlemeyi severim ses kalitesi önemli benim için yani çok bir şey beklemiyorum aslında sence almalı mıyım ? Kablolu kulaklık çok dolanıyor zorluk çıkarıyor o yüzden birde gecikme oluyormu ?
Olmuyor ve ben memnunum 1 2 saat aralıksız takıp müzik dinliyorum memnun ediyor.

Neden ciddiye aldın ki küçük bir espri yaptım oysaki. :d
Forumda bunu ciddi yazacak insanlar var seni öyle birisi sandım,pardon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtubede olmuyor gibi fakat chromeden mesela bir şey izlerken felan oluyor

keşke şimdide 100 olsa alıcam ama bu kulaklıklarda çok fazla çakması varmış

Reis nasıl aldın bende 139TL diyor

açılıştan 100 tl ye alan ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye