Pc'nizde hangi oyunlar var ?

Herkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
Valo,lol,among us ,dead cells ,cs:go,naruto Shippuuden ultimate ninja storm4 ,payday2,dont started together,katan zero,half life serisi,dishonered ,portal serisi

Zula, csgo, Ets2, wicher2, gta5 şu anlık bu oyunları oynamaktayım en gerçekçi olan wicher2 wicher 3 aldım ama daha oynayamadım kütüphanede beklemede ve tabii tomb raider gerçek araba yarışı isterseniz de proje cars derim çok pahalı ama değeçek bir oyun araba severler için lisanslı gerçek araç ve gerçek motor sesleri

Ya sunduğu çeşitlilik çok iyi sen hangi boonlarla oynuyorsun yada hangilerini tercih ediyorsun ve silah olarak ne tercih ediyorsun son olarak oyunda ne kadar ilerledin
daha devam ediyorum 5 kere son bosu kestim daha gidiyor. Tüm silahları kullanıyorum aslında. Boon olarakta kafama ne eserse alıyorum öyle favorim yok.

Herkes oyunlarını yazsın. Ve en beğendiği oyunu yazsın. Hem insanlar hangi oyunları almalı öğrenmiş oluruz.
genellikle Minecraft oynuyorum, beni en çok içine çeken oyun Minecraft. en sevdiğim oyun Minecraft
diğer oyunlar: Pubg Mobile (az oynuyorum) asphalt x xtreme (diğer oyunlar çok fazla kastığında oynuyorum yani aşırı nadir)
Modern Combat 5 (asphalt x xtreme deki sebebim geçerlidir)

1.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG
6.PNG

7.PNG

+ forza horizon 4 (game pass)
+ sea of thieves (game pass)
+ warzone
+ minecraft :)
Hepsini sürekli indiriyorum oynuyorum siliyorum o yüzden bütün kütüphanemi attım.

daha devam ediyorum 5 kere son bosu kestim daha gidiyor. Tüm silahları kullanıyorum aslında. Boon olarakta kafama ne eserse alıyorum öyle favorim yok.
5 kere nasıl kestin ya ben 2.boosta takılıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
+ forza horizon 4 (game pass)
+ sea of thieves (game pass)
+ warzone
+ minecraft :)
Hepsini sürekli indiriyorum oynuyorum siliyorum o yüzden bütün kütüphanemi attım.
Bu oyunlardan en çok ne öneriyorsun

5 kere nasıl kestin ya ben 2.boosta takılıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunlardan en çok ne öneriyorsun
tomb raider
r6
forza
war thunder arkadaşlarla iyi sarıyor
sea of thieves
warzone
the division 2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler