Aliexpress'ten Mekanik Klavye Alınır mı?

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
İyi günler arkadaşlar. Efsane cuma döneminde kendime mekanik klavye arıyorum. Bütçem 200-250TL arası. Araştırmalarımı yaparken bir çok konu açtım ve bu da bir diğeri denebilir. Aliexpress'ten sizce Motospeed klavye alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Klavyenin Motospeed olmasına değil de, Aliexpress'ten alacak olmamı yorumlarsanız sevinirim. Fiyatı çok uygun geldi ve Motospeed hepimizin duyduğu, bildiği güzel bir marka. Düşünceleriniz neler? https://tr.aliexpress.com/item/4001...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ , https://tr.aliexpress.com/item/3275...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Küçük klavyeleri önermiyorum alınmaz bence.

Küçük klavyeleri önermiyorum alınmaz bence.
CK61'in sağındaki numara takımı yok. CK104'te var. CK104'te tercih ederim ancak dediğim gibi alınır mı sizce? Klavyenin başına bir şey gelse garanti problemi carttırı curtturu gibi problemlerle karşılaşırsam Çin problem yaratabilir gibi? Ne diyorsun?

Bence alınır numpad ihtiyacı yoksa masada çok hoş durur.

Ben olsam CK104 alırdım. Tuş takımı önemli. Aliexpress den ürün alıyorsan garanti olayını aklında çıkar.

Bu arada o bütçeye kendi kullandığım mekanik klavyemi önerebilirim içinden 10 adet yedek switch ve türkçe sticker çıkıyor.
CK61'in sağındaki numara takımı yok. CK104'te var. CK104'te tercih ederim ancak dediğim gibi alınır mı sizce? Klavyenin başına bir şey gelse garanti problemi carttırı curtturu gibi problemlerle karşılaşırsam Çin problem yaratabilir gibi? Ne diyorsun?

Bence alınır numpad ihtiyacı yoksa masada çok hoş durur.
Kanka klavyeyi yorumlamanızı istemiyorum şuanda. Yurtdışından klavye almayı yorumlamanızı istiyorum. Klavye için ayrı başlık açılır konu o değil.

Alınır ancak garanti meselesi muallakta. Yardımcı olmak zorunda değil. 2 hafta iade garantisi veriyorlar sadece. Ben de şunu kullanıyorum:
Kuponla 160 TL'ye geldi, red switch. Vergi çıkmadı ve 1 hafta sürdü, TR'de de Aras Kargo ile geldi.
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Bir sıkıntı yaşadın mı hiç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada o bütçeye kendi kullandığım mekanik klavyemi önerebilirim içinden 10 adet yedek switch ve türkçe sticker çıkıyor.
Ürün güzel duruyor ancak benim red switch bir klavyeye ihtiyacım var. Bu sebeple :(

Ne kadar süredir kullanıyorsun? Bir sıkıntı yaşadın mı hiç?
2 ay olacak, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eskiden kullandığım mekanik klavyedeki bazı çalışmayan kombinasyonlar bunda çalışıyor. Klavye Jixian kırmızı switch kullanmakta ve 50-60 milyon tuş basma ömrü var. Her tuşa tek tek farklı renk atayamıyorsun tenkeyless modelde ancak aydınlatma açısından çok çeşit seçenek sunuyor. Tuşları tek tek de aydınlatabiliyorum. Işık performansı başarılı ve kumaş sarım kabloyla geliyor. Technopat üzerinde detaylı inceleme yaptım ancak buraya link atarsam ban yiyebilirim :)

Geri