Yardım Oyuncu Leptop TAVSİYE

Volkanerl

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar herkese ,

16 Gb
min 4 ghz ulaşacak
nvidia ekran kartlı 1050 ti üstü (1050 ti olmucak onun üstü bi ekran kartı)

Oyuncu leptopu arıyorum. BÜTÇEM MAKS 6500

Merhabalar herkese ,

16 Gb
min 4 ghz ulaşacak
Nvidia ekran kartlı 1050 ti üstü (1050 ti olmucak onun üstü bi ekran kartı)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar herkese ,

16 Gb
min 4 ghz ulaşacak
Nvidia ekran kartlı 1050 ti üstü (1050 ti olmucak onun üstü bi ekran kartı)

https://www.epey.com/laptop/asus-fx505dt-bq190t.html buda okadar bütçem yok diyorsanız

*Laptop zorunlu mu yoksa masaüstü de yeter mi? Laptopların pil ömrünün fazla dayanmadığı apaçık belli de genede bir yerden başka bir yere gittiğinde lazım olursa faydasını görüyorsun. 🙄

Şu sıralar bilgisayar almak mantıklı değil, bir yandan vergiler arttı bir yandan dolar. Tamamen şans işi ama alacaksan Casper excalibur g770 e bakabilirsin. Kısa süre önce i5 9300h ve gtx 1650 16gb ram li modeli 6100tl ye satılıyordu bi araştır stoklarından kaldıysa onu almanı öneririm.

Bu pcyi al derdim fakat stokta kalmamış.. Yetkilileri arayip sorabilirsin ne zaman gelecek diye.. Bu pcye 8gb ram ve 1 tb hardisk ekleyince bütçeni biraz aşar ama baska uygun fiyat bulmak zor

https://www.epey.com/laptop/Asus-fx505dt-bq190t.html buda okadar bütçem yok diyorsanız
16 GB RAM arıyorum

*Laptop zorunlu mu yoksa masaüstü de yeter mi? Laptopların pil ömrünün fazla dayanmadığı apaçık belli de genede bir yerden başka bir yere gittiğinde lazım olursa faydasını görüyorsun. 🙄
üniversite için mecburi leptop şart , almışkende oyun ve benzeri programlarımı yuksek derecede açabilmek isterim ve uzun dönem gitmeli

Şu sıralar bilgisayar almak mantıklı değil, bir yandan vergiler arttı bir yandan dolar. Tamamen şans işi ama alacaksan Casper excalibur g770 e bakabilirsin. Kısa süre önce i5 9300h ve gtx 1650 16gb RAM li modeli 6100tl ye satılıyordu bi araştır stoklarından kaldıysa onu almanı öneririm.
Hiç biryerde pek kalmamış ve fiyatları en düşük gördugum 8000 tl şuanlık :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,809
Üyeler
197,305
Son üye
Mehmet emr
Geri