Itopya hala kargoya vermedi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Cumartesi siparişi verdim. İş günü bakımından bugün 3.gündü ama hala kargoya verilmedi. Msi g241 monitör aldım ama hala sipariş alındı. Perşembe veya cuma günü siparişi kargoya verirler mi? Babam eğer vermezse iptal edeceğini söyledi.off ya.

Cumartesi siparişi verdim. İş günü bakımından bugün 3.gündü ama hala kargoya verilmedi. Msi g241 monitör aldım ama hala sipariş alındı. Perşembe veya cuma günü siparişi kargoya verirler mi? Babam eğer vermezse iptal edeceğini söyledi.off ya.
2 haftayı göze al sen

şuanda yoğunlar indirim günleri olduğu için biraz daha beklerseniz verilir diye düşünüyorum
bence müşteri hizmetlerini aramyı deneyin

Klasik Itopya.
3 haftaya anca gelme ihtimali var.
Da-4 sistemin çıkınca sitenin çökmesi aşırı siparişten dolayı + tonlarca efsane cuma siparişi ile aşırı yoğunluğa düştüler.
Zaten yavaş firmaydı 2 katı yavaş oldu.

2 haftayı göze al sen
Ciddi misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasik Itopya.
3 haftaya anca gelme ihtimali var.
Da-4 sistemin çıkınca sitenin çökmesi aşırı siparişten dolayı + tonlarca efsane cuma siparişi ile aşırı yoğunluğa düştüler.
Zaten yavaş firmaydı 2 katı yavaş oldu.
3 hafta mı? Oha

Dostum itopya çok geç kargoluyor. Umarım şanslısı sen olursun da erken yollarlar :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri