Emir Rüzgar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
ortalama izleyici neye göre artıyor
mesela 1 saat başına izleyen kişi falanmı
her yayının ortalamasını alarak bulunuyor diye biliyorumortalama izleyici neye göre artıyor
öyle değil bence başka şeylerde katılıyodurher yayının ortalamasını alarak bulunuyor diye biliyorum
yani yayının 6 saat ise onun ortalamasını alıyor diğer yayınlara göre ortalama olarak gösteriyorortalama izleyici neye göre artıyor
ben sanmıyorum katacaklarını ne katabilirler kiöyle değil bence başka şeylerde katılıyodur
yani yayının 6 saat ise onun ortalamasını alıyor diğer yayınlara göre ortalama olarak gösteriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben sanmıyorum katacaklarını ne katabilirler ki
dakika başı mı diyorlar acaba ? yada yazanlarıda mı katıyorlar i harfine basarsanız bilgi verir belki
paylaşım ve baskınlar da dahil yazıyordakika başı mı diyorlar acaba ? yada yazanlarıda mı katıyorlar i harfine basarsanız bilgi verir belki
diğer forumlar da o yayın sürecinde başlangıçtan bitişine doğru izleyenleri gösteriyor diyor bazıları Ortalama izleyiciyi hesaplamak için her yayınınızdaki ortalama izleyici sayılarını toplayıp açtığınız yayın(gün) sayısına bölüyorsunuz ve ortaya çıkıyor diyor tam anlamadım ama 2. mantıklı geldi olabilirpaylaşım ve baskınlar da dahil yazıyor
bugün 2 tane yayın açtım ikisinde ortalaması 3 üstüydü ama genel ortaam 2.19dan 2.21e çıktı benim anlamadığım yerde burasıdiğer forumlar da o yayın sürecinde başlangıçtan bitişine doğru izleyenleri gösteriyor diyor bazıları Ortalama izleyiciyi hesaplamak için her yayınınızdaki ortalama izleyici sayılarını toplayıp açtığınız yayın(gün) sayısına bölüyorsunuz ve ortaya çıkıyor diyor tam anlamadım ama 2. mantıklı geldi olabilir
uzun süre durmasıda etkendir demekki bot basmalarına karşınbugün 2 tane yayın açtım ikisinde ortalaması 3 üstüydü ama genel ortaam 2.19dan 2.21e çıktı benim anlamadığım yerde burası
uzun süre durmasıda etkendir demekki bot basmalarına karşın
yeni başladıysanız gayet iyi izlenmiş arada yayınlara da gelirim link atarsanız eğerAlıntıyı görüntüle
bugün toplam 3.7 miş
yeni başlamadım aslında pc sürekli bozulduğu için ara vere vere açıyorumyeni başladıysanız gayet iyi izlenmiş arada yayınlara da gelirim link atarsanız eğer
bide dc kullanıyormusunyeni başladıysanız gayet iyi izlenmiş arada yayınlara da gelirim link atarsanız eğer