Twitch Ortalama İzleyicinin Mantığı Ne

Emir Rüzgar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
ortalama izleyici neye göre artıyor
mesela 1 saat başına izleyen kişi falanmı

ortalama izleyici neye göre artıyor
mesela 1 saat başına izleyen kişi falanmı
yani yayının 6 saat ise onun ortalamasını alıyor diğer yayınlara göre ortalama olarak gösteriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle değil bence başka şeylerde katılıyodur
ben sanmıyorum katacaklarını ne katabilirler ki

yani yayının 6 saat ise onun ortalamasını alıyor diğer yayınlara göre ortalama olarak gösteriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sanmıyorum katacaklarını ne katabilirler ki
1606339288144.png

paylaşım ve baskınlar da dahil yazıyor
diğer forumlar da o yayın sürecinde başlangıçtan bitişine doğru izleyenleri gösteriyor diyor bazıları Ortalama izleyiciyi hesaplamak için her yayınınızdaki ortalama izleyici sayılarını toplayıp açtığınız yayın(gün) sayısına bölüyorsunuz ve ortaya çıkıyor diyor tam anlamadım ama 2. mantıklı geldi olabilir

diğer forumlar da o yayın sürecinde başlangıçtan bitişine doğru izleyenleri gösteriyor diyor bazıları Ortalama izleyiciyi hesaplamak için her yayınınızdaki ortalama izleyici sayılarını toplayıp açtığınız yayın(gün) sayısına bölüyorsunuz ve ortaya çıkıyor diyor tam anlamadım ama 2. mantıklı geldi olabilir
bugün 2 tane yayın açtım ikisinde ortalaması 3 üstüydü ama genel ortaam 2.19dan 2.21e çıktı benim anlamadığım yerde burası

bugün 2 tane yayın açtım ikisinde ortalaması 3 üstüydü ama genel ortaam 2.19dan 2.21e çıktı benim anlamadığım yerde burası
uzun süre durmasıda etkendir demekki bot basmalarına karşın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,519
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri