En yüksek core2 duo e6700 alabilirsin. Anakartının chipseti 2005 çıkışlı tahminen core2 quad işlemcileri desteklemiyor. listeyi atıyorum kısa tavsiye ile pentium/pentium dual celeron/celeron dual serilerinden uzak dur en azından core2 duo e6xxx serisindeki işlemcilere göz gezdir.bahsettiğim anakarta en iyi işlemci ilk 3 yada ilk 5 yazarmısınız lütfen
www.asus.com
neden ilk dediğini pas geçiyorsunCore 2 Extreme X6800 var ama onu pas geçiyorum, Core 2 Duo E6700 alınabilir.
P5PL2-E - Destek
www.asus.com
Bu arada Sosyal'de açtığın konuyu gördüm, anakartın Pentium Dual-Core E6600'ı değil de Core 2 Duo E6600'ı destekliyor, en azından CPU destek listesine bakarsak öyle.
bide iki tane e6600 olduğunu bende 10 15 dk önce anladım 5 6 saatir uğraşıyorumCore 2 Extreme X6800 var ama onu pas geçiyorum, Core 2 Duo E6700 alınabilir.
P5PL2-E - Destek
www.asus.com
Bu arada Sosyal'de açtığın konuyu gördüm, anakartın Pentium Dual-Core E6600'ı değil de Core 2 Duo E6600'ı destekliyor, en azından CPU destek listesine bakarsak öyle.
Türkiye'de bulabileceğin bir işlemci olduğunu sanmıyorum, Core 2 Extreme işlemciler kolay bulunmuyor, en azından normal Core 2 Duo'lara göre öyleneden ilk dediğini pas geçiyorsun
Anakartın Core 2 Quad desteklemiyor, anakart değiştirmen lazım.teşekkür ederim yardımınız için bi şey daha sorcam bu dediğiniz işlemcileri almak mı yoksa intel core 2 quad cpu q8200 2.33 ghz e anakart almak mı ve bu işlemciye hangi anakart alabilirim
yani q8200 e hangi anakartı alabilirimyok desteklemediğini biliyorum bi üste yazdığım core 2 quad q8200 e anakart mı alayım yoksa şuanki anakarta (başlıktaki) ona işlemcimi alayım diye sordum