Yardım P5PL2-E anakarta en iyi işlemci nedir

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
bahsettiğim anakarta en iyi işlemci ilk 3 yada ilk 5 yazarmısınız lütfen

bahsettiğim anakarta en iyi işlemci ilk 3 yada ilk 5 yazarmısınız lütfen
En yüksek core2 duo e6700 alabilirsin. Anakartının chipseti 2005 çıkışlı tahminen core2 quad işlemcileri desteklemiyor. listeyi atıyorum kısa tavsiye ile pentium/pentium dual celeron/celeron dual serilerinden uzak dur en azından core2 duo e6xxx serisindeki işlemcilere göz gezdir.
P5PL2-E | ASUS Türkiye

Core 2 Extreme X6800 var ama onu pas geçiyorum, Core 2 Duo E6700 alınabilir.

Bu arada Sosyal'de açtığın konuyu gördüm, anakartın Pentium Dual-Core E6600'ı değil de Core 2 Duo E6600'ı destekliyor, en azından CPU destek listesine bakarsak öyle :D.

Bu arada Sosyal'de açtığın konuyu gördüm, anakartın Pentium Dual-Core E6600'ı değil de Core 2 Duo E6600'ı destekliyor, en azından CPU destek listesine bakarsak öyle :D.
neden ilk dediğini pas geçiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide iki tane e6600 olduğunu bende 10 15 dk önce anladım 5 6 saatir uğraşıyorum

neden ilk dediğini pas geçiyorsun
Türkiye'de bulabileceğin bir işlemci olduğunu sanmıyorum, Core 2 Extreme işlemciler kolay bulunmuyor, en azından normal Core 2 Duo'lara göre öyle :D.

teşekkür ederim yardımınız için bi şey daha sorcam bu dediğiniz işlemcileri almak mı yoksa intel core 2 quad cpu q8200 2.33 ghz e anakart almak mı ve bu işlemciye hangi anakart alabilirim

teşekkür ederim yardımınız için bi şey daha sorcam bu dediğiniz işlemcileri almak mı yoksa intel core 2 quad cpu q8200 2.33 ghz e anakart almak mı ve bu işlemciye hangi anakart alabilirim
Anakartın Core 2 Quad desteklemiyor, anakart değiştirmen lazım.
@ErnGnc yardım etsin sana :D.

yok desteklemediğini biliyorum bi üste yazdığım core 2 quad q8200 e anakart mı alayım yoksa şuanki anakarta (başlıktaki) ona işlemcimi alayım diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok desteklemediğini biliyorum bi üste yazdığım core 2 quad q8200 e anakart mı alayım yoksa şuanki anakarta (başlıktaki) ona işlemcimi alayım diye sordum
yani q8200 e hangi anakartı alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,482
Üyeler
188,252
Son üye
Regnaults
Geri