tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
arkadaşlar 6 gün oldu cuma günü sipariş etmiştim 3-5 gün arası diyorlardı hala bir hareket yok bugün kargoya verilir mi sizce ne yapmalıyım
Arayıp onlarla görüştün mü ?arkadaşlar 6 gün oldu cuma günü sipariş etmiştim 3-5 gün arası diyorlardı hala bir hareket yok bugün kargoya verilir mi sizce ne yapmalıyım
Sen bi 6 gün daha bekle dostum, itopyanın bu olayı meşhurlaştı artık.arkadaşlar 6 gün oldu cuma günü sipariş etmiştim 3-5 gün arası diyorlardı hala bir hareket yok bugün kargoya verilir mi sizce ne yapmalıyım
geçen gün ben aradım 58.sıradasınız dedi kafayı yedim fdsşklfjsk 36 dakika bekledim 10 saniye konuştum bittiArayıp onlarla görüştün mü ?
o kadar şikayet aldımki bu konuda 30 dk bekleyenler varmış aramaya değmez diye düşündümArayıp onlarla görüştün mü ?
ne konuştun ve konuşunda noldugeçen gün ben aradım 58.sıradasınız dedi kafayı yedim fdsşklfjsk 36 dakika bekledim 10 saniye konuştum bitti
şaka mı bu kdmfmdmgeçen gün ben aradım 58.sıradasınız dedi kafayı yedim fdsşklfjsk 36 dakika bekledim 10 saniye konuştum bitti
yok hocam hiç bir hareket yok kargoya dahil verilmedi kargoya verilse beklicem 6 gündür keyfine bekletiyorlarBekle dostum , çok yoğun geçiyordur.
Kargoya verildiyse 3 güne gelir diye düşünüyorum.
valla birdaha almıcam itopyadan bir şey bugün gelmezse umudu kesicemSen bi 6 gün daha bekle dostum, itopyanın bu olayı meşhurlaştı artık.
tamam cumartesi pazarı hesaplama cuma pazartesi salı çarşamba perşembe 5 gün3-5 gün iş günü yalnız aga bilgin olsun
İndirim günlerinde falan aldıysan yoğunluk söz konusudur, ama 6 günde fazla en azından kargoya verilmesi gerekirdi.yok hocam hiç bir hareket yok kargoya dahil verilmedi kargoya verilse beklicem 6 gündür keyfine bekletiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla birdaha almıcam itopyadan bir şey bugün gelmezse umudu kesicem
kargoya verilse beklicem onda sıkıntı yok 6 gündür aynı bekletiyorlar pişman oldum aldığıma hepsiburadadan aldığım ürünler en fazla 2 güne geliyorİndirim günlerinde falan aldıysan yoğunluk söz konusudur, ama 6 günde fazla en azından kargoya verilmesi gerekirdi.
Bugün gelmesini beklemeniz saçma daha kargoya verilmemişken. 5 iş günü dedilerse Cmt-pzt-salı-çarşamba-Perşembe . Yani bugün 5. iş günü. Yarın veya bugün kargoya verilir muhtemelen.yok hocam hiç bir hareket yok kargoya dahil verilmedi kargoya verilse beklicem 6 gündür keyfine bekletiyorlar
valla birdaha almıcam itopyadan bir şey bugün gelmezse umudu kesicem
tamam cumartesi pazarı hesaplama cuma pazartesi salı çarşamba perşembe 5 gün
Aynen ya bende monitör aldım hala gelmedi bu 5.gun eğer akşama da gelmezse aramayı deneyeceğim.kargoya verilse beklicem onda sıkıntı yok 6 gündür aynı bekletiyorlar pişman oldum aldığıma hepsiburadadan aldığım ürünler en fazla 2 güne geliyor