Beat nasıl olmuş? (39)

@Şizofren knk senden de böyle uzun parçalar bekliyorum.

bu arada beat tan anlamam ama kulağıma güzel geldi beğendim.

@Şizofren knk senden de böyle uzun parçalar bekliyorum.

bu arada beat tan anlamam ama kulağıma güzel geldi beğendim.
Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.

Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.
Yapamıyorsan kendini fazla zorlamana gerek yok. Zamanla olacak şey bunlar.

Notaları yanlış basıyosun kanka. Doğru nota grubunu bul melodin için ardından doğru tuşları öğren. Melodinde bozukluk var.

Notaları yanlış basıyosun kanka. Doğru nota grubunu bul melodin için ardından doğru tuşları öğren. Melodinde bozukluk var.
Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.

Müzik zevkim yok ama senden dinlediğim beat lerden en çok bunu beğendim. Tebrikler kendini bayağı geliştirdin.

Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.
Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.

Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.
Kulağa hoş gelirse oluyor demektir. Fakat yenilerde "Black Snow" özellikle çözdüğümü veya biraz daha zaman var. Pat diye olan bir şey değil sonuçta. Her gün kendimi geliştirmek için farklı, farklı araştırmalar yapıyorum. Bir de piyano aldığımda daha iyi olacağını inanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,218
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri