emiirfb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio
MuhteşemSoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.@Şizofren knk senden de böyle uzun parçalar bekliyorum.
bu arada beat tan anlamam ama kulağıma güzel geldi beğendim.
tamam knk.Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.
Yapamıyorsan kendini fazla zorlamana gerek yok. Zamanla olacak şey bunlar.Uzun yapamıyorum. Ne eklesem bilemiyorum, melodiyi koydum drumu koydum ee sonra ? şarkı aynı loop da devam ediyor. Araya ne eklesem beati bozuyor cringe oluyor.
Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.Notaları yanlış basıyosun kanka. Doğru nota grubunu bul melodin için ardından doğru tuşları öğren. Melodinde bozukluk var.
Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.Bu öncelerden yaptığım bir beat notasına ait. Nota öğrenme konusunda katılmıyorum. Yıl, yıl deneyimini arttırıyorsun. Çok nota bilmeden, müzik teorisini bilmeden beat yapan var.
Kulağa hoş gelirse oluyor demektir. Fakat yenilerde "Black Snow" özellikle çözdüğümü veya biraz daha zaman var. Pat diye olan bir şey değil sonuçta. Her gün kendimi geliştirmek için farklı, farklı araştırmalar yapıyorum. Bir de piyano aldığımda daha iyi olacağını inanıyorum.Yenilerinde bozuk nota sorununu çözdün mü ? Şunun gibi : C# yapıyosundur beatini araya bi C notası koymuşsundur. Ve melodi iğrençleşmiştir.
Melodiler düzgün gelmiyor ya. 39. beat oldu ama melodiler cidden sıkıntılı hala. Zamanla olacak artık.SoundCloud - Hear the world’s sounds