Logitech g pro kulaklık nasıldır?

PGE-Burak

80+
Reaksiyon skoru
39
Dostlar Logitech g pro x kulaklığa karar kıldım blue teknoloji ile mikrofon baya tatlı olmuş ayrı bir mikrofona onun yer kaplamasına gerek bırakmayacak gibi duruyo? Kullanan varmıdır +/- nedir ? Ses seviyesi yetersiz tarzı bir şey görmüştüm biryerde görüşünüz nedir

Fiyat : 980 TL

Dostlar Logitech g pro x kulaklığa karar kıldım blue teknoloji ile mikrofon baya tatlı olmuş ayrı bir mikrofona onun yer kaplamasına gerek bırakmayacak gibi duruyo? Kullanan varmıdır +/- nedir ? Ses seviyesi yetersiz tarzı bir şey görmüştüm biryerde görüşünüz nedir

mikrofon ne be :D
cidden forumdan mikrofon yerine mikrofon yazanların sayısı ciddi derecede arttı bence acınası...

@Furkan Aslan çevre ekipmanlarına hakimdir, o yardımcı olabilir.

mikrofon ne be :D
cidden forumdan mikrofon yerine mikrofon yazanların sayısı ciddi derecede arttı bence acınası...

@Furkan Aslan çevre ekipmanlarına hakimdir, o yardımcı olabilir.
Haklısınız kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kulaklıktır. Linkini atar mısın ?
Tabikide

h pro x 2100 tl senın attıgın pro x degıl

X olan değil bu :p
Haaa kusura bakmayın 😕😕

h pro x 2100 TL senın attıgın pro x degıl
Kusura bakmayın düzelteyim imkanım varsa başlığı

Peki sizin öneriniz nedir ? 1 k bütçeye hocam şuna bak mikrofon da çok iyi youtube için ayrı bir mic de almazsın dediğiniz ?

youtubeda mervan adlı bir kanal var onun cem bölükbaşı ile forza videosunda cem g pro x kullanıyor mikrofonunu şekilde öğrenebilirsiniz

youtubeda mervan adlı bir kanal var onun cem bölükbaşı ile forza videosunda cem g pro x kullanıyor mikrofonunu şekilde öğrenebilirsiniz
Pro x değilmiş pro imiş teşekkürler ☺️ bakayım bende başka bir öneriniz filan varmıdır

Öven övüyor gömen gömüyor bilemiyorum :D.
Sizin öneriniz nedir 1 k bütçeye mikrofon öncelikli benim için ama oyun oynarken de üzmesin

Pro x değilmiş pro imiş teşekkürler ☺️ bakayım bende başka bir öneriniz filan varmıdır

Sizin öneriniz nedir 1 k bütçeye mikrofon öncelikli benim için ama oyun oynarken de üzmesin
hocam yüksek bütçede bir bilgim yok maalesef ama pro x i e sporcular kullanıyor kötü değildir diye DÜŞÜNÜYORUM kesin bir bilgim yok

G Pro X i gömenler ses kısık diyor onun dışında sağlam. Sis bilirsiniz. Alpha S bakılabilir, anakartınızın ses yongasi iyiyse Cloud alpha alınabilir

G Pro X i gömenler ses kısık diyor onun dışında sağlam. Sis bilirsiniz. Alpha S bakılabilir, anakartınızın ses yongasi iyiyse Cloud alpha alınabilir
1 k bütçeye ne önerirsiniz

Anakart Msi b550 vifi carbon edge kötü olacağını sanmıyorum şuan 2200 fiyatı var herhalde öyle anakarta da çöp koymaz msi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,954
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri