Logitech g pro kulaklık nasıldır?

PGE-Burak

80+
Reaksiyon skoru
39
Dostlar Logitech g pro x kulaklığa karar kıldım blue teknoloji ile mikrofon baya tatlı olmuş ayrı bir mikrofona onun yer kaplamasına gerek bırakmayacak gibi duruyo? Kullanan varmıdır +/- nedir ? Ses seviyesi yetersiz tarzı bir şey görmüştüm biryerde görüşünüz nedir

Fiyat : 980 TL

Dostlar Logitech g pro x kulaklığa karar kıldım blue teknoloji ile mikrofon baya tatlı olmuş ayrı bir mikrofona onun yer kaplamasına gerek bırakmayacak gibi duruyo? Kullanan varmıdır +/- nedir ? Ses seviyesi yetersiz tarzı bir şey görmüştüm biryerde görüşünüz nedir

mikrofon ne be :D
cidden forumdan mikrofon yerine mikrofon yazanların sayısı ciddi derecede arttı bence acınası...

@Furkan Aslan çevre ekipmanlarına hakimdir, o yardımcı olabilir.

mikrofon ne be :D
cidden forumdan mikrofon yerine mikrofon yazanların sayısı ciddi derecede arttı bence acınası...

@Furkan Aslan çevre ekipmanlarına hakimdir, o yardımcı olabilir.
Haklısınız kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kulaklıktır. Linkini atar mısın ?
Tabikide

h pro x 2100 tl senın attıgın pro x degıl

X olan değil bu :p
Haaa kusura bakmayın 😕😕

h pro x 2100 TL senın attıgın pro x degıl
Kusura bakmayın düzelteyim imkanım varsa başlığı

Peki sizin öneriniz nedir ? 1 k bütçeye hocam şuna bak mikrofon da çok iyi youtube için ayrı bir mic de almazsın dediğiniz ?

youtubeda mervan adlı bir kanal var onun cem bölükbaşı ile forza videosunda cem g pro x kullanıyor mikrofonunu şekilde öğrenebilirsiniz

youtubeda mervan adlı bir kanal var onun cem bölükbaşı ile forza videosunda cem g pro x kullanıyor mikrofonunu şekilde öğrenebilirsiniz
Pro x değilmiş pro imiş teşekkürler ☺️ bakayım bende başka bir öneriniz filan varmıdır

Öven övüyor gömen gömüyor bilemiyorum :D.
Sizin öneriniz nedir 1 k bütçeye mikrofon öncelikli benim için ama oyun oynarken de üzmesin

Pro x değilmiş pro imiş teşekkürler ☺️ bakayım bende başka bir öneriniz filan varmıdır

Sizin öneriniz nedir 1 k bütçeye mikrofon öncelikli benim için ama oyun oynarken de üzmesin
hocam yüksek bütçede bir bilgim yok maalesef ama pro x i e sporcular kullanıyor kötü değildir diye DÜŞÜNÜYORUM kesin bir bilgim yok

G Pro X i gömenler ses kısık diyor onun dışında sağlam. Sis bilirsiniz. Alpha S bakılabilir, anakartınızın ses yongasi iyiyse Cloud alpha alınabilir

G Pro X i gömenler ses kısık diyor onun dışında sağlam. Sis bilirsiniz. Alpha S bakılabilir, anakartınızın ses yongasi iyiyse Cloud alpha alınabilir
1 k bütçeye ne önerirsiniz

Anakart Msi b550 vifi carbon edge kötü olacağını sanmıyorum şuan 2200 fiyatı var herhalde öyle anakarta da çöp koymaz msi

Geri