Fen lisesimi yoksa meslek lisesimi?

arkadaş meslek lisesine giderse bilisim seçicem diyor sen genelde ders kaynatılıyor demisin bunu genelde düsük puanlılar yapıyor bende bu sene bilisime çoğu kisinin 80-84 okul ortalamasıyla gitiğini söyledim.
80 84 okul ortalaması olan meslek lisesi sanmıyorum.
Ayrıca neden bilişim onu anlayamadım diğer bölümleri ders çalışmayanlar okuyor bilişimi ders çalışanlar mı okuyor :D

Bölüm Lise 4'de sınava girdikten sonra seçilir.
Bu okulda şu bölümü okumak istiyorum gibi.
Fakat bölüm değiştirebiliyorsun.
Aga şimdi yazılar karman çorman oldu hangisine gidiyim artı ve eksileri neler?

80 84 okul ortalaması olan meslek lisesi sanmıyorum.
Ayrıca neden bilişim onu anlayamadım diğer bölümleri ders çalışmayanlar okuyor bilişimi ders çalışanlar mı okuyor :D
Arkadaşımın kardesi gidiyor (istanbulda) neden bilisime gelirsek genelde puanı yüksekler seçiyor her yer muhasebeci kaynıyor + olarak bilisimin genelde kontenjanı düsük olur.

Bence Fen Lisesine gitmelisin. Orda MF öğrenip yazılım okumak daha mantıklı olur. CV için de daha iyi olur. Okul notlarını yüksek tut. Hayalinin peşinden git. Çünkü büyük ve güzel bir hayalin var.

Meslek lisesin de kodlama öğrenirsin + olarak almanca öğrenirsin 11. veya 12. sınıfda üniversite için fazladan efor göstermelisin
anadolu lisesi almancayı okulda öğrenirsin üniversite kazanman şart olur

Bence Fen Lisesine gitmelisin. Orda MF öğrenip yazılım okumak daha mantıklı olur. CV için de daha iyi olur. Okul notlarını yüksek tut. Hayalinin peşinden git. Çünkü büyük ve güzel bir hayalin var.
@JATDAV diğerlerinden düşük alırsan dalga geçerler diyor en sinir olduğum şeydir kendisi.

Meslek lisesin de kodlama öğrenirsin + olarak almanca öğrenirsin 11. veya 12. sınıfda üniversite için fazladan efor göstermelisin
anadolu lisesi almancayı okulda öğrenirsin üniversite kazanman şart olur
Şimdiden kodlama öğrenip , Fen Lisesine gitmek daha mantıklı olur. Ek olarak Almanca dersi alacağı için ve onu geliştirerek daha iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri